Sådan passer du godt på dig selv og dine oplysninger, når du går online

Dette indhold er sponsoreret 

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan du kan være tryg online. Dette er uanset din alder, og hvad du laver til daglig, da alle er udsat, når de går online. Der er flere forskellige måder, hvormed du kan blive tryg online, men når alt kommer til alt, så er det op til dig, hvor sikker du har behov for at være, når du gerne vil arbejde og udforske den digitale verden. Er du ikke så teknisk selv, eller vil du blot være sikker på, at du er helt beskyttet online, så kan du også klikke ind på linket https://www.privacysharks.com/dk/vpn/, hvor du kan fp en masse viden og VPN og Privacy Sharks, som kan hjælpe med dig med din online sikkerhed. 

Vær opmærksom, når du handler online

Når du skal være sikker online, så skal du specielt være opmærksom, når du gerne vil shoppe digitalt. Det er en god ide, at du undgår hjemmesider, hvor der er en masse stavefejl, eller hvor du ikke kan gennemskue deres købskriterier eller deres værdier som virksomhed. Dette vil sikre dig, at du ikke køber fra hjemmesider, som du ikke er tryg ved. Derudover er det også godt at kigge efter skæve priser. Dette er priser som enten er alt for høje eller alt for lave, hvor du ikke kan forstå, at du kan få et produkt til denne pris. Når dette er tilfældet, er det som regel for godt til at være sandt.

Vær opmærksom på mails fra ukendte afsendere

Når du skal være tryg og sikker online, så er det vigtigt, at du ikke klikker ind på mails fra afsendere, som du ikke kender. Dette gælder specielt, hvis disse mails beder dig om at indtaste dine personlige oplysninger. Det er på denne måde, at du bliver usikker online, og du kan komme til at blive angrebet af en virus, eller du kan få dine personlige informationer misbrugt af mennesker online. 

Del aldrig dine kodeord med nogen 

Når du skal være sikker online, så skal du sikre dig, at du ikke kommer til at dele dine kodeord med nogen. Dette er specielt, hvis du har en usikker digital nøglering, som du kan få til de fleste computere. Derudover bør du heller aldrig skrive dine kodeord ned, hvor der er andre, som kan få fat i dem. Dette gør dig usikker, og andre kan misbruge dine informationer. Når du husker dette, så kan du gøre din digitale verden langt mere sikker for dig selv med blot få ændringer i din adfærd online.