Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security er en sikkerhedsapp, som du kan bruge til Android. Lige nu har appen mere end fem millioner betalte downloads, hvilket er ganske imponerende. Derfor er det interessant at undersøge, hvad denne app egentlig kan. Overvejer du at købe Bitdefender Mobile Security, er du derfor kommet til det helt rette sted. Her i artiklen vil du nemlig blive præsenteret for en samlet beskrivelse af appen, så du forhåbentlig kan blive klogere på, hvorvidt den er noget for dig eller ej. 

Få to ugers gratis prøveperiode – herefter betal 14,99 dollars

Som ny bruger af Bitdefender Mobile Security har du mulighed for at få en to ugers gratis prøveperiode. På den måde kan du finde ud af, hvorvidt det er den rigtige app for dig eller ej. Efter denne prøveperiode skal du betale 14,99 dollars om året. Det skal dog nævnes, at Bitdefender tilbyder en gratis Android-løsning, som hedder Bitdefender Antivirus Free. Denne anvender den samme teknologi som den løsning, du skal betale for. Dog skal det nævnes, at den gratis løsning er udstyret med en ældre interface, ligesom den mangler en række funktioner. 

Køb produktet – klik her

Bitdefender yder meget lille indflydelse på systemet under en scanning

En samlet sikkerhedsscanning med Bitdefender tager omkring et minut. I løbet af denne scanning yder Bitdefender meget lille indflydelse på systemets ydeevne undervejs. Endvidere har du med Bitdefender-appen mulighed for at planlægge, hvornår du gerne vil køre din scanning. Det skal dog nævnes, at appen udfører en scanning hver eneste gang, at en app eller et program på din smartphone installeres eller opdateres. Endelig har du mulighed for at påbegynde en scanning manuelt, når du ønsker det.

Du kan sikre en eller flere computere ved hjælp af Bitdefender

Bitdefender har en række funktioner for alle de mennesker, der gerne vil sikre en eller flere computere. Det skyldes, at de også tilbyder en række antivirusprogrammer til Mac. Bitdefenders websikkerhed blokerer ondsindede sider fra Android-browsere, herunder Firefox, Dolphin, Chrome, Opera og Opera Mini. Det vil sige, at når du forsøger at tilgå en hjemmeside, der har onde hensigter, vil du få en advarsel fra Bitdefender om, at du bør undgå den givne hjemmeside. Du har dog stadig mulighed for at tilgå siden, hvis du ønsker det.

Få besked hver eneste gang, der er et sikkerhedsbrud

Det kan være, at du allerede benytter en software, der holder styr på dine mange passwords og koder. Hvis ikke det er tilfældet, vil Bitdefender give anledning til, at du begynder på det. Det skyldes, at du er nødt til at indtaste din e-mailadresse, når du første gang aktiverer Bitdefender, og herefter vil du få besked hver eneste gang, der er et sikkerhedsbrud, der involverer services, som du har brugt din e-mailadresse i forbindelse med.

Bitdefender tilbyder en række forskellige antityveri-funktioner, som enten udløses automatisk eller fra webportalen. Ved at anvende webportalen har du mulighed for at lokalisere din anvendte device på et kort, udløse en alarm – det kan for eksempel være en besked eller en sirene – låse dit device med en kode, og endelig kan du fuldstændigt slette din device.  

Anvendeligt interface og automatiserede funktioner

Du vil opleve, at antityveri-interfacet er nemt og basalt at anvende, da det er udstyret med et kort i fuld skærm samt en masse ikoner for hver af de mange muligheder, du får som bruger. En af de mange automatiserede funktioner dækker over Snap Photo. Snap Photo vil tage et billede med kameraet foran på din smartphone, såfremt den opdager, at der har været tre forsøg i træk på at låse smartphonen op.

Endvidere får du med Bitdefender en funktion, der hedder App Lock This Feature. Denne er brugbar, hvis du ofte giver din smartphone til et af dine børn eller til en af dine venner. Denne funktion tillader nemlig, at du kan anvende en pinkode eller dit fingerprint til at åbne nogle specifikke apps og programmer op med, som du måske ikke ønsker, at andre skal have adgang til.

Få svar på dine spørgsmål hele døgnet rundt

Bitdefender er meget nem at installere. Der følger desuden en simpel guide med, som fortæller dig helt præcist, hvordan du aktiverer en række vigtige funktioner, ligesom der er en knap, der hedder ”Activate”, som gennemgår for dig, hvordan du har mulighed for at aktivere de resterende funktioner. Det bliver således ikke nemmere. Endvidere er der masser af hjælp at hente hos Bitdefenders kundeservice, hvis du har nogle problemer undervejs.  

Bitdefender tilbyder en live-chat, som du kan komme i kontakt med alle dage, 24 timer i døgnet, ligesom de har et telefonnummer, du kan ringe til, og de er endda i stand til at tilbyde hjælp på en lang række sprog. 

Simpelt og rent design og brugervenligt interface

Bitdefender har undergået en stor forandring i løbet af den seneste tid, når det kommer til design og interface. Appen er udstyret med et hvidt interface, og det har et simpelt og rent design, som de fleste vil kunne finde ud af at anvende. De primære funktioner er tilgængelige fra interfacet på tværs af sidens bund, ligesom der er en menu i det nederste højre hjørne af appen, der giver dig adgang til de resterende funktioner.

Yder god onlinebeskyttelse til en fordelagtig pris

For 15 dollars om året kan du få Bitdefender Mobile Security, der er en alsidig Android-antivirusapp. Fordelene ved at investere i denne app er, at den yder rigtig god onlinebeskyttelse, ligesom at premium-versionen bestemt er til at få råd til. Derudover tilbyder appen en lang række brugbare funktioner og værktøjer, og du har altid mulighed for at få svar på dine spørgsmål, hvis der skulle opstå nogle undervejs. Der er derfor mange grunde til at købe Bitdefender Mobile Security.

Opnå en større onlinesikkerhed

Vil du gerne opnå en større sikkerhed, når du surfer online, er Bitdefender Mobile Security et rigtig godt bud for dig. Du får meget for pengene, ligesom at scanningsprocessen som sagt yder minimal indflydelse på systemet. Herudover yder den mere eller mindre fejlfrit, når det kommer til tredjeparts-malwarevurderinger. Som beskrevet i ovenstående afsnit tilbyder den desuden en række brugbare funktioner i forbindelse med anti-tyveri, såsom at den tager et billede, hvis en person uden held forsøger at låse din smartphone op tre gange i træk. Bitdefender Mobile Security tilbyder altså mange brugbare funktioner, hvormed du har mulighed for at opnå en større onlinesikkerhed, hvilket vel er noget, de fleste ønsker.   

Denne anmeldelse af Bitdefender Mobile Security er skrevet i samarbejde med vores norske samarbejdspartner Bitdefender-Antivirus.no. De er specialister i Bitdefender og deres antivirusprogrammer.

Køb produktet – klik her