AVG Secure Search

0
227

Som supplement til sikkerhed i din browser, så sørger AVG Secure Search for at advare dig imod farlige, ondsindede og falske hjemmeside i søgeresultater og inden du uforvarent kommer til at klikke dig ind på siderne.

Man skal betragte AVG Secure Search som et ekstra sikkerhedslag til ens computersikkerhed, da antivirusprogrammer og lignende ikke alle sammen har et modul til at tjekke som hjemmesider er farlige eller falske – f. eks er de hjemmesider som udøver “phising” angreb særdeles farlige og vigtige at blokere adgang til.

AVG Secure Search viser en advarsel ved de hjemmesider som kan være farlige at besøge og alle hjemmesider, i søgeresultaterne eller direkte i browseren, bliver markeret i en af følgende kategorier:

– Safe
– Risky
– Dangerous

AVG Secure Search beskytter dig også når du indtaster en URL-adresse direkte i søgefeltet øverst i browseren eller hvis et program på din computer opretter forbindelse til en ekstern hjemmeside.

Du kan sagtens installere AVG Secure Search ved siden af andre antivirusprogrammer end AVG Antivirus. AVG Secure Search er gratis at bruge.

Læs mere her

Tidligere artikelPC Inspector File Recovery
Næste artikelPOPFile

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her