Optimering af registreringsdatabasen

Kører dit Windows langsomt? Så er det tid til en optimering af din registreringsdatabase. Med Advanced SystemCare Pro kan optimere og defragmentere den interne struktur i registreringsdatabasen, så du får et stabilt system. Med tre klik er du godt på vej og “flaskehalse” i system fjernes og resultatet er bedre performance i programmer, spil og alt arbejde i Windows.

Sådan optimerer du registreringsdatabasen

En optimering af registreringsdatabasen betyder, at Advanced SystemCare Pro først scanner for fejl i dit system. Herefter bliver fejl, problemer og flaskehalse rettet – til sidst bliver den selve strukturen forbedret, så registreringsdatabasen arbejder stabilt og kommunikerer langt hurtigere med programmerne på din computer.

1.) Først skal du downloade og installere Advanced SystemCare Pro. I hovedvinduet har du forskellige muligheder for at optimere din computer. Du kan også se hvornår du sidst har tilset og rettet fejl i registreringsdatabasen.

2.) Du skal nu klikke på “Maintain Windows” i venstre side af Advanced SystemCare Pro. Klik på “Registry Fix” og Advanced SystemCare Pro vil nu scanne din system for fejl og flaskehalse.

3.) Efter scanning af din system er færdig viser Advanced SystemCare Pro hvormange fejl, der er fundet og kan afhjælpes. Du skal blot klikke på “Repair“, så bliver alle fejl rettet af Advanced SystemCare Pro.

Du kan nu et par gange om måned køre Advanced SystemCare Pro og optimere dit system. Du kan med fordel bruge den andre nyttige funktioner i programmet, så f. eks junk-filer og spyware findes og slettes.