Systemgendannelse i Window 7

0
821

Windows 7 har en indbygget funktion, der giver brugeren mulighed for at tage en omfattende backup af hele Windows 7 og alle systemfilerne – funktionen hedder systemgendannelse. Hvis du løbende sørgerer for at oprette et systemgendannelsespunkt i Windows 7, så er du sikret imod nedbrud og andre grimme overraskelser.

Et systemgendannelsespunkt er en backup af dit Windows på et specifikt tidspunkt – systemgendannelsespunktet kan genskabe filer og data hvis et nedbrud har ramt din computer og der er opstået fejl i Windows 7.

Faktisk kan du oprette flere systemgendannelsespunkter ved siden af hinanden og på den måde genskabe netop den “tilstand“, hvor dit Windows 7 fungerede perfekt. Du kan oprette et systemgendannelsespunkt manuelt og Windows laver det automatisk et par gange om ugen.

Ønsker du mere kontrol over processen og mulighed for selv at oprette dine gendannelsespunkter i Windows 7, så kan du gøre det automatisk med det lille freeware program Quick Restore Maker.

Du kan have Quick Restore Maker liggende på dit Skrivebord og hver gang du f. eks tweaker dine systemfiler eller installerer en større ændring i Windows, så kan du inden da lave en backup (systemgendannelsespunkt) med Quick Restore Maker.

Tidligere artikelOpera – den hurtigste browser?
Næste artikelScan din computer for trusler med Microsoft Safety Scanner