Spil det klassiske Street Fighter II

0
990

Arcadespillet Street Fighter II var en klassiker på mange Amiga og PC computere i starten af 1990’erne, hvor computerspillere for første gang stiftede bekendtskab med gadekæmperne Ryu, Ken, Guilde, Blanka, Honda osv. (Det første Street Fighter spil udkom i 1987, men var ikke nær så avanceret opbygget som efterfølgeren).

Var du fan Street Fighter II, så har du nu mulighed for at spille en opdateret version af klassikeren i din browser. Navnet på browserudgaven er Street Fighter II’ Championship Edition og er tro imod originalen og er gratis at spille.

Street Fighter II Championship Edition indeholder alle karakterene fra originalen: Ruy, Ken, Honda, Chun-Li, Blanka, Zangief, Guile og Dhalsim. Den ultimative boss, Bison, er stadigvæk hovedskurken.

Gameplayet er, at du skal vælge din karakter og kæmpe imod hver af de 11 andre efter tur. Det er desværre ikke muligt at spille to-spiller endnu.

Heldigvis føles Street Fighter II’ Championship Edition som dengang – både musik og grafik er flot. Desuden er alle de specielle finter og “moves” bevaret og kontrollen via keyboardet virker naturligt.

Har du lyst til lidt nostalgi og action fra computerspillenes barndom, så tjek Street Fighter II’ Championship Edition ud her:

Spil Street Fighter II’ Championship Edition

Tidligere artikelGolden Casino
Næste artikelSpil Age of Empires Online gratis