Skab større værdi til din virksomhed med Office 365 Business hos Netgiganten

Office 365 er blevet anerkendt verden over for dets mange funktioner og professionelle værktøjer som gør hverdagen nemmere for både dig og dine medarbejdere. Ønsker du derved at skabe bedre rammer og øge arbejdsindsatsen er det klart værd at investere i Office 365 Business hos Netgiganten.

Medarbejdere i en virksomhed og deres indsats er næsten altafgørende for en virksomheds succes, da deres præsentationer og hårde arbejde er det som får hele møllehjulet til at køre rundt. Er medarbejderne derfor ikke udstyret med det rette værktøjer som letter processen, kan dette forringe arbejdsindsatsen og det endelige resultat, hvorfor Office 365 spiller en væsentlig rolle.

Hvad er Office 365?

Hvis du endnu ikke er bekendt med Office 365 bør du blive det nu. Office 365 er et værdifuldt og professionelt værktøj som letter arbejdsopgaverne og øger kommunikations- og samarbejdsevnerne. Dette er også blandt en af årsagerne til at Office 365 business anvendes af mange virksomheder verden over.

Med Office 365 business får du adgang til en langt række programmer som gør det muligt at skabe et mere overskueligt overblik over arbejdet, og udføre opgaverne til sit fulde potentiale. Blandt programmerne finder du bl.a. Word, Excel, Powerpoint m.m. Uundværlige programmer som hjælper med at skabe struktur og et pænt slutresultat.

Med en Office 365 pakke fra Netgiganten, vil du automatisk blive opdateret med den nyeste version, og skal således ikke bekymre dig om hvorvidt de nyeste funktioner bliver tilgængelige. Klik her for at læse mere.

Øg samarbejdet blandt dine medarbejdere

Dine medarbejders trivsel er væsentlig for den generelle arbejdskultur men også resultaterne. Hvis medarbejderne indbyrdes har det godt og kan formå at kommunikere på kryds og tværs, er der størst sandsynlighed for at arbejdsindsatsen også forbedres.

Dette kan man som virksomhed selv have indflydelse på ved bl.a. at skabe flere øvelser der er med til at øge samarbejdet og kommunikationen imellem de forskellige medarbejdere. Office 365 pakke er udstyret med programmer, som kan tilgås af flere medarbejdere på én gang, og derved kan flere medarbejdere være fælles om et enkelt dokument.

Hermed er der større sandsynlighed for at de indbyderes diskuterer deres holdninger, meninger og perspektiver på indholdet, så indholdet i sidste ende bliver en succes. Hver enkelt medarbejder har som regel en række stærke kompetencer som de kan tillægge, og ved at kombinere flere af disse på kryds og tværs, skabes den største succes. Derudover letter Office 365 Business også arbejdsfordelingen, da man kan være fælles om at løse en større opgave.

Hvordan virker Office 365 Business?

Office 365 business er foruden at være nem at tilgå, også ganske enkelt at installere og sætte sig ind i. Det kræver derfor ikke de helt store færdigheder at mestre programmet og skabe resultater. Office 365 Business, er en såkaldt Office pakke hvor man månedligt betaler et beløb, og derved opnår adgang til hele Office pakken på computeren.

Office-pakkerne købes på nettet, hvorefter du betaler og installerer med det samme. Du har således den fulde pakke tilgængelig allerede efter blot få minutter. Office-pakken findes i flere forskellige udgaver og det er således væsentligt at gå ind og kigge på hvilke behov man forventer at få opfyldt.

Dette kan være meget individuelt fra virksomhed til virksomhed, og ikke i alle tilfælde er det nødvendigt at købe den dyreste pakke. Inde på Netgiganten finder du et overblik over 3 forskellige pakketilbud som er fordelt over hvor mange enheder og installationer man har behov for og yderligere hvilke tjenester man finder nødvendige. Der er således Office 365 Business Essentials, Office 365 Business og Office 365 Business Premium.

Hvordan vælger jeg den rigtige office-pakke?

Der findes mange forskellige pakkeløsninger af Office-pakken og det kan derfor godt virke som en uoverskueligt opgave at finde den helt rigtige for dig og din virksomhed. En fordel kan derfor være forinden at klarlægge hvilke behov du ønsker at Office-pakken skal kunne opfylde. Ved alle tilbud gør det sig gældende at alle programmerne er tilgængelige.

Det er således ikke et kompromis om hvorvidt man skal undvære Word, Powerpoint Excel eller andet. Derimod handler det om at finde frem til hvor mange installationer man ønsker at foretage og hvor mange devices, der skal kunne installere programmet. Yderligere spiller de forskellige tillægsydelser ind, da disse forøger prisen, men også i visse tilfælde kan være med til at skabe yderligere værdi.

Foretag derfor en grundig informationssøgning og sammenlign de forskellige tilbud med hinanden. Hermed kan du lettet muligt skabe et overblik, og være sikker på at foretage den helt rette investering både for dig, men også dine medarbejdere.