Introduktion til Viaplay universet

Hvis du endnu ikke er hoppet med på streaming-bølgen, så kan det kun anbefales. For underholdningen har aldrig været nemmere at få fingre i. Der findes efterhånden en del udbydere i Danmark og norden, men særligt én er værd at bide mærke i. Hvis du vel og mærke i forvejen er glad for TV3, og mange af de programmer som derpå bliver vist. Viaplay, som deres streaming-tjeneste hedder, giver dig et stort univers af film og serier, som du kan tage med dig når du er på farten. Smart ikke? Hvis dette har fanget din interesse, så kan det godt betale sig at læse med her i artiklen.

Viaplay og alle fordelene

Er du til sport, og generelt sørger for at være foran dit tv, hver eneste gang en fodboldkamp er på, så vil du elske Viaplay. Her har du nemlig muligheden for at følge med når dine yndlingshold spiller, når du er på farten. Du kan vælge og vrage imellem mange forskellige sportsgrene, og én ting er sikkert. Du kommer ikke til at kede dig. Viaplay, er stor på sport i forhold til streaming.

Er du mere til fede serier, enten af ældre versioner eller nogle af de helt nye, så kan du godt forvente bingewatching i timevis. Viaplay har masser af realityprogrammer fra blandt andet TV3’s egne producerede til internationale. Det smarte ved streamingtjenesten, er desuden at man nemt kan vælge, hvilken kategori man gerne vil finde serier indenfor. Det samme gælder for film, sport og meget mere. En ekstra detalje ved Viaplay, er også at du kan leje film. Så savner du at gå i video-udlejnings butikkerne, så kan du nemt og hurtigt leje en fredagsfilm – direkte fra sofaen. Er du nysgerrig på mere information om Viaplay, så læs mere på tvpakkerguide.dk. Her kan du også finde mere info om, hvor du får fingre i denne fede streaming tjeneste.

Den digitale verden af underholdning

Når du vælger at få en streaming-tjeneste som Viaplay, så betyder det ikke blot, at du kun kan se dine yndlingsprogrammer på dit tv. Det betyder også, at du kan hente Viaplay appen og bruge den når du er på farten, ude at rejse, eller blot ligger i sengen. Det samme gælder med din tablet, IPad og computer. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om, hvad du skal give dig til når du sidder og keder dig i bussen eller i toget. Viaplay giver dig masser af underholdning, lige efter din smag og dit behov. Viaplay’s streaming-tjeneste koster fra 99kroner om måneden for film og serier, og kan opgraderes til sport for et højere beløb, eller som en samlet pakke. Det smarte ved Viaplay, er også at det er nemt at melde fra igen. Det kan være, at du gerne vil holde en kort pause for en tid og senere melde dig til igen. Det er supernemt og kan gøres hurtigt via ens profil på hjemmesiden.

Viaplay kan desuden bruges i hele EU og Norge, derfor skal du heller ikke være bekymret for at mangle underholdning når du rejser til disse områder.