Se Hulu i USA med en VPN

Hulu er ikke en af de mest populære streamingtjenester i Danmark, hvilket kan skyldes, at den ikke er nært så tilgængelig som for eksempel Netflix og Viaplay – det betyder dog ikke, at den ikke har noget at byde på.

I virkeligheden har Hulu flere services, som hverken Netflix eller Viaplay tilbyder, hvorfor du kan have stor glæde ud af at oprette en konto hos dem.

Hvis du vil have adgang til de helt populære serier og film, kan du dog også have stor glæde af en VPN – se hvorfor her.

Prøv NordVPN – klik her

Hvad er Hulu?

Hulu er en amerikansk streamingtjeneste, der finansieres gennem abonnementer fra Hulu’s brugeres. Streamingtjenesten inkluderer selvfølgelig muligheden for at streame forskellige film og serier, men førhen har det også være muligt at se afsnit fra tv-serier dagen efter, at de har haft premiere på tv.

Sidenhen har Hulu også produceret deres eget originale materiale, hvilket inkluderer Battleground, Day in the life og Up to Speed som nogle af de første.

Nu har Hulu taget skridtet videre og gjort det muligt at streame live tv, hvilket selvfølgelig åbnede op for endnu flere muligheder for brugeren, da Hulu nu kunne overtage kabel-tv’ets plads i nogle husholdninger.

I Danmark er Hulu ikke en af de mest populære services, hvilket i høj grad skyldes, at det ikke er lige så tilgængeligt som for eksempel Netflix og Viaplay. Dog er det ikke umuligt at oprette en konto, hvis ud vil tilgå Hulu’s materiale.

Faktisk kan du tilgå alt Hulu’s materiale, hvis du har en VPN, som du benytter, og med ExpressVPN kan du endda opleve fejlfri og hurtig streaming af Hulu, men også andre streamingtjenester.

Sådan får du den bedste VPN til streaming af Hulu

Hvis du vælger at benytte Hulu, så vil du uden tvivl få den bedste oplevelse, hvis du benytter dig af en VPN. NordVPN er den hurtigste VPN i 2020, og også den nemmeste at bruge til at streame tv-episoder, film og Hulu originals, da den fjerner alle begrænsninger.

Og det er faktisk nemmere, end du tror, med tre enkle og nemme trin kan du nemlig se Hulu med NordVPN.

Først og fremmest skal du tilmelde dig til NordVPN, da det er den bedste VPN til streaming af tv og film, hvilket den viser i flere tests, der alle er enige om, at NordVPN er den hurtigste VPN på markedet i øjeblikket. Hastigheden af din VPN er essentiel i forbindelse med streaming, da en langsom forbindelse kan ødelægge hele oplevelsen.

Herefter skal du vælge en sikker serverplacering i USA, da det er her, hvor du vil finde det største udvalg af indhold på Hulu. Når du vælger en server i et andet land, vil din IP-adresse fremstå som om, at du befinder dig i det givne land, hvorfor du kommer udenom eventuelle begrænsninger, som du ellers kunne møde i det land, som du befinder dig i på nuværende tidspunkt.

Sidst skal du blot logge på din konto, og du vil kunne se Hulu privat, sikker og helt uden begrænsninger, som om du befinder dig i USA, hvorfor du har adgang til alle film og serier.

Sådan gør streamer du med ExpressVPN

  1. Start med at tilmelde dig NordVPN – klik her. NordVPN har en lang række servere i Amerika, England, EU og hele verden som giver dig mulighed for at streame din favorit online tjeneste. Download og installér NordVPN på din enhed.
  2. Start NordVPN på din enhed og opret forbindelse til en af de VPN-servere som passer til det land som den online tjeneste befinder sig i du ønsker adgang til.
  3. Log dernæst ind på konto og du har nu adgang til at streame alt indhold fra tjenesten.