Sådan kan du optage videoer fra Twitch

Dette er den smarte og nemme måde at optage og gemme videoer på. Det hele foregår på din PC, og den brugervenlige app Audials Movie skal bare downloades og installeres, så er du klar. Du henter Twitch Recorder ned på din computer ved at følge disse tre enkle punkter.

Så bliver du klar til at optage og gemme alle de mange videoer, som du har lyst til at se igen og igen.

Første skridt

Det er gratis og anonymt at installere denne Windows software. Den er nemt at installere, og det er også nemt af afinstallere den, når du ikke har brug for den mere. Det første, du skal gøre, er at åbne Audials Movie og klikke på ”gem video”. Dernæst vælger du den profil, der har det filformat (for eksempel MP4) under ”Format”, som vises nederst på skærmen.

Når du har fulgt dette første skridt, så er du klar til at gå videre i processen ved at følge det andet skridt.

download klik her 1 Sådan kan du optage videoer fra Twitch

Andet skridt

Nu er du nået til, at du skal klikke der, hvor der står ”Optag video”. Her kommer en menu op, og du skal vælge ”Vælg værktøj til optagelse” og ”Vælg automatisk”. Så åbner du twitch.tv og vælger den video, som du gerne vil optage.

Når du starter videoen, så vil den blive optaget med det samme, når du afspiller den. Her bør du sikre dig, at videoen bliver vist i den originale størrelse, sådan at du får den bedste kvalitet. Du kan hele tiden følge med i, hvor langt du er nået med optagelsen i det åbne kontrolvindue.

Når optagelsen er færdig, så er processen afsluttet.

Tredje skridt

Nu er den optagede video overført til din Audials playliste, som kan ses i den højre side af skærmen. Twitch video streaming kan optages og gemmes i formaterne MP4, WMV, AVI, 3GP eller andre. Nu kan du afspille videoen med Audials eller sætte den ind i en anden app. Det gør den meget tilgængelig.

Du kan overføre de videoer, som du har gemt, til andre af dine devices – også de bærbare. Det vil sige, at du kan have dine favoritvideoer med dig når som helst. Det er virkelig smart.

Til alle typer af videoer

Nogle videoer er underholdende, andre er instruktive. Du kan naturligvis hente alle mulige slags videoer med denne app. Dermed kan du for eksempel have en video med dig, der viser, hvordan du for eksempel udfører en bestemt opgave, så du har den ved hånden, når du skal gøre det. Du kan også have musikvideoer eller film, som du kan underholde dig med, når du er på farten, eller når du har lidt ekstra tid.

På den måde kan Twitch bruges både til underholdning og til undervisning. Det gør den til en meget anvendelig app, som er et godt supplement til dine øvrige apps. Download appen, og opdag, hvor meget den kan give dig. Følg de tre enkle skridt, og du vil hurtigt kunne komme i gang med at lede efter nogle gode videoer.

download klik her 2 Sådan kan du optage videoer fra Twitch