Hotspot Shield

0
814

Se f. eks film og serier fra Hulu.com med programmet Hotspot Shield som kan skabe et virtuelt netværk (VPN) mellem din PC, bærbar, iPhone og din bredbånds- eller trådløse forbindelse.

Fordelene ved et virtuelt netværk (VPN) er bla. øget sikkerhed mod hacker-angreb, sløring af din IP-adresse og beskyttelse af den data din PC udveksler med Internettet eller en anden enhed. Hotspot Shield er velegnet til brugere, der ofte opretter forbindelse til Internettet eller andre netværk på offentlige steder f. eks lufthavne, spisesteder eller i toget. Hotspot Shield bruges også til at opnå adgang til online tjeneste som f. eks Hulu.com eller lignende tjenester som kun er tilgængelig for udenlandske brugere.

Hotspot Shield er gratis at bruge, men så længe programmet er aktiveret vises en banner reklame øverste i dit browser vindue. Reklamen kan nemt deaktiveres og der installeres intet spyware eller lign.

Vær opmærksom på, at programmet også har en “installer”, hvor du som bruger bliver opfordret til at installere diverse tredjeparts programmer. Vi anbefaler, at du takker nej-tak til alle de viste tilbud.

Download Hotspot Shield

Tidligere artikelHvad er en no-log VPN?
Næste artikelSådan kan du optage videoer fra Twitch