Opnå mere system i hverdagen med en Microsoft Exchange Mail hos Netgiganten

Uanset om du er privatforbruger eller virksomhedsejer, er en kalender og et ordentligt mailsystem nøglen til at skabe mere struktur og system i hverdagen. Microsoft Exchange Mail giver mere frihed og sparer dig for flere timers planlægning og koordinering. Tag det administrative med på farten, orden det på kontoret, i skolen eller noget helt fjerde, og oplev en verden til forskel.

Microsoft Exchange Mail er kendt verden over, og flere tusinde både private og virksomhedsejere benytter det på daglig basis, af gode grunde. I en travl hverdag hvor pligter, arbejdsopgaver og familielivet skal passes, er det ikke altid at det administrative er ens førsteprioritet.

Ofte kan det være en overskuelig proces som kræver meget tid. Tid som man ikke altid har til rådighed, eller hellere vil bruge andetsteds. Med Microsoft Exchange Mail undgår du denne problemstilling, og kan klare både kalenderstyring og e-mails på blot få minutter lige ved hånden.

Hvorfor vælge Microsoft Exchange Mail?

Selvom vi ikke altid vil anerkende det, er struktur vigtigt for at få hverdagen til at løbe rundt. Uden struktur er det svært at skabe overblik, og aftaler og opgaver bliver overset i forbifarten. Dette er en af grundende til at Microsoft Exchange Mail er blevet udviklet.

En gennemarbejdet og stærk platform, der samler din e-mails, kontaktpersoner og kalender ét og samme sted. Platformen kan tilgås både på kontoret men også på farten, og du er derved som bruger ikke bundet til en fast tid eller sted. Dette sparer dig ugentlig mange timer, og du vil hurtigt opleve hvilken forandring det tilføjer til din hverdag. Klik her for at læse mere.

En komplet løsning

Med Microsoft Exchange Mail, kan dine aftaler, kontakter og mails synkroniseres på tværs af enheder, og du kan således også dele dine informationer med øvrige. I en virksomhed med flere medarbejdere kan dette være særdeles værdifuldt, da i derved kan dele jeres kalendere med hinanden, og således planlægge fremadrettet møder og øvrige begivenheder.

Yderligere kan man som bruger nemt og hurtigt tilføje kontaktpersoner, samarbejdspartnere eller kollegaer til møde direkte gennem platformen. Da alle tre enheder er synkroniseret, vil sådanne informationer automatisk synkroniseres til de andre enheder, så det er tilgængeligt på både mail og kalender også.

Er du ude til et arrangement hvor du planlægger et møde ud i fremtiden, kan dette hurtigt og enkelt gøres direkte over mobilen, og du behøver således ikke vende tilbage til kontoret eller computeren for at få det skrevet ind. Der er derfor tale om en stabil løsning som sparer både dig og dine eventuelle medarbejdere for meget besvær.

Kommer der ændringer i medarbejderantallet eller ændrer pladsbehovet sig, kan løsningen løbende tilpasses så du derved opnår det fulde udbytte. Inde på Netgiganten finder to forskellige pakkeløsninger, så det er muligt at finde lige netop den løsning som imødekommer dine behov. Dette gælder også yderligere tillægsydelser som findes nødvendige. Det er bare med at gribe tastaturet og komme i gang allerede i dag.