Skab fuld kontrol over din server med Cloud VPS hos Netgiganten

Er du virksomhedsejer og driver en eller flere hjemmesider der kræver mange ressourcer, kan det være en fordel at gøre brug af VPS. Med en Cloud VPS hos Netgiganten, får du din helt egen private server, og kan oprette lige så mange servere som der er behov for. Opnå større frihed og skalér din virksomhed allerede i dag.

Det er ikke alle som endnu er bekendt med VPS og alle de funktionaliteter og muligheder serveren tilbyder. Måske har du hørt om VPN, forkortelsen for det såkaldte Virtual Private Network? Hvis ja, læner VPS sig tæt op af dette, men adskiller sig blot ved den sidste stavelse S, der indikerer at der er tale om en server frem for et netværk. Lige såvel som der er behov for at skabe en privat indgangsvinkel til at tilgå netværket, er der det også når man tilgår en server. Du får således din helt egen private server, hvilken foruden fuld kontrol også giver anledning til øget produktivitet.

Hvorfor vælge en Virtual Private Server (VPS)?

En Virtual Private Server, skaber flere muligheder for dig som bruger, frem for hvis du blot vælger at købe et almindeligt webhotel. Man kan på mange måder se det som at man har sin egen lejlighed. Bor man alene, er man ikke afhængig af andres meninger, holdninger eller handlinger. Det samme gør sig gældende ved en Virtual Private Server.

Køber man derimod et webhotel er det som at bo i et kollektiv. Serveren deles med flere personer, og man har derfor ikke den samme råderet over tingene. Yderligere medfølger der en række øvrige fordele der gør det nemmere at opnå en langt bedre ydeevne. En Cloud Virtual Private Server hos Netgiganten, klarer alle de praktiske opgaver, således at du ikke skal bekymre dig om driften. Dette gælder bl.a. udskiftning af hardware, opdateringer m.m. Klik her for at læse mere.

Øger fleksibiliteten og skalerbarheden

I og med at en Cloud Virtual Private Server giver dig mere frihed og styring ved roret, øger det også mulighederne og potentialet for at tage din hjemmeside til nye højder. Med Cloud VPS får du mere diskplads og ubegrænset trafik, og kan således udvide din virksomhed uden at skulle bekymre dig for ressourcemangel. Foruden derved at tilbyde et bedre styresystem for dig selv, giver det også kunder eller besøgende en bedre oplevelse.

Du har plads til at kunne rumme flere klik og besøgende på din hjemmeside, og derved øge trafikken og i givent fald også afsætningen af produkter eller ydelser. Derudover kan en Virtual Private Server også i mange tilfælde anvendes til opgaver som Mailserver, bookingsystemer og bogføringsværktøjer.

Mulighederne er derfor mange, og fordelene endnu flere. Har du derfor endnu ikke anskaffet din en Cloud Virtual Private Server, er det værd at overveje nu. Du finder flere forskellige tilbudspakker inde på Netgiganten, hvor du kan finde lige netop den løsning som er tilpasset dig og dine behov. Øg din hjemmesides succes nu, med en både hurtigere, billigere og bedre server.