Derfor bør du investere i et Mailhotel hos Netgiganten

0
641

Er du indehaver af en virksomhed eller ønsker du blot at fremgå mere professionel når du tilgår øvrige kontakter på mail? Hvis ja, bør du overveje at investere i et Mailhotel. Fordelene ved Mailhotel er mange, og særligt når man begiver sig ud på arbejdsmarkedet, kan det være fordelagtigt at have en anstændig mailadresse.

Det kan fra nogens synsvinkel anses som mindre væsentligt hvorvidt en e-mail er i forlængelse af ens kælenavn eller stammer tilbage fra folkeskolen. I mange virksomhedssammenhænge og ved øvrige professionelle anledninger, kan det dog have stor betydning for førstehåndsindtrykket. I denne artikel vil vi derfor dykke dybere i, hvorfor det kan være værd at investere i et Mailhotel hos Netgiganten.

Hvad er et Mailhotel?

De fleste af os har i dag en mailadresse som vi anvender i flere kommunikationssammenhænge både i arbejdsrelateret sammenhænge men også når vi kommunikerer med venner eller veksler beskeder med øvrige bekendte. Ens mailadresse er derfor et værdifuldt værktøj, da det er en måde hvorpå vi kan komme i kontakt med alle omkring os.

Et mailhotel kan på mange måder sammenlignes med et webhotel hvor du har alle dine filer samlet et og samme sted, Med et mailhotel hos Netgiganten, kan du skabe en mailadresse med eget domæne og således bruge unikke og personlige e-mails.

Webmailen er designet med henblik på at skabe en brugervenlig og overskuelig platform, hvor du, som bruger, let kan navigere rundt i dine forskellige mails. Derudover får du yderligere en kalender samt øvrige tilhørende funktioner, der gør det nemmere at skabe overblik over hverdagens aktiviteter og få hurtigere bugt med alt det administrative arbejde. Klik her for at læse mere.

Din mailadresse er også dit varemærke

I og med at vi benytter vores mailadresse i de fleste kommunikationssammenhænge, fungerer den også som en form for varemærke. Et varemærke der indikerer hvem du er, således at modtageren hurtigt vil kunne genkende dig som afsender.

Er du derfor indehaver af en mailadresse der hedder noget som jumper123@ eller andet uigenkendeligt, vil det hurtigt fremgå uprofessionelt og modtageren vil ikke ved første øjekast vide hvem afsenderen er. Dette gælder uanset om man er en virksomhed eller privatbruger. Er du privatbruger og sender en jobansøgning eller andet arbejdsrelateret vil du hurtig kunne fremgå useriøs og derved blive valgt fra ved første øjekast.

Det samme gør sig gældende for virksomheder der opererer på B2B markedet. Har du en mailadresse som ikke stemmer overens med din virksomhed og dets domænenavn, kan det hurtigt fremgå uprofessionelt og derved reducere chancerne for nye potentielle kunder og vækstmuligheder.

Fordelene ved at investere i et mailhotel

Der er mange gode grunde til at et mailhotel hos Netgiganten kan blive en værdifuld investering for dig. En af de klart største fordele ligger i, at du nemt kan samle alle dine mails på samme platform, og samtidig få en mere professionel fremtoning med en personlig mail.

Dette gør sig både gældende for dig som privatbruger men også særligt som virksomhedsejer. Som virksomhedsejer har du mulighed for at knytte din mailadresse til dit domænenavn, og således skabe en sammenhæng hvor du både gør det nemmere for dig selv men også for folk udefra. Har du derfor endnu ikke overvejet at investere i et mailhotel, kan det være værd at gribe muligheden allerede i dag.

Sådan finder du et mailhotel

At finde et mailhotel er i og for sig ikke nogen svær opgave, da udbuddet er stort og derved lettilgængeligt når du søger på nettet. Et godt mailhotel kan dog godt være en længere proces, hvorfor det ikke altid er værd at vælge det første som dukker frem.

En fordel kan derfor være at foretage en grundig informationssøgning forinden og således sammenligne de forskellige tjenesters tilbud med hinanden. Hermed kan du både sammenligne prisen men også hvad du får for pengene. Med et mailhotel hos Netgiganten får du ikke alene et mailhotel men også yderligere værdifulde værktøjer som gør hele den administrative proces nemmere.

Sådanne ekstra værktøjer er værd at være opmærksom på, da de kan tilføje yderligere værdi til produktet, og derved gøre det til en bedre investering. Yderligere bør man undersøge hvor mange domæner det pågældende mailhotel kan rumme. Særligt hvis du er virksomhedsejer og råder over flere domæner, er det væsentligt at der skal kunne være plads til dem alle.

Behovet er meget individuelt fra person til person, hvorfor Netgiganten også har valgt at lave flere løsninger. Hermed kan du ud fra behov tilkøbe den løsning som fungerer bedst for dig både som privatbruger men også hvis du er en virksomhed som ønsker forskellige mails til forskellige medarbejdere.

Tidligere artikelKlassiske retrospil til PC og Windows
Næste artikelOpnå mere system i hverdagen med en Microsoft Exchange Mail hos Netgiganten