Gratis version af Microsoft Office 2010

Få en gratis version af Microsoft Office 2010 på din Windows computer, der indeholder Microsoft Word til tekstbehandling og Microsoft Excel til regneark.

Det er ikke en hemmelighed, at Microsoft Office er et af de mest anvendte softwareløsninger til styresystemet Windows. Desværre er Microsoft Office ikke tilgængelig i en prøveversion, men med Microsoft Office 2010 Starter Edition Free får du faktisk en gratis version af det populære kontorprogram.

Microsoft Office 2010 Starter Edition Free er selvsagt ikke lige så funktionel som den fulde version af Microsoft Office – modulerne er begrænset til Word og Excel.

Men eftersom de fleste brugere sagtens kan klare sig med tekstbehandling og regneark, så er Microsoft Office 2010 Starter Edition Free et fint alternativ.

Hvis du mangler regneark til Office 2010 eller nyere udgaver af Officepakken, så kan du via siden moneynet.dk få adgang til gratis web-regneark som kan hjælpe dit arbejde betydeligt.

Microsoft Office 2010 Starter Edition Free er sponsoreret af nogle reklame-blokke som optræder i en kolonne i højre side af programmet. De forstyrrer ikke selve arbejdet i Microsoft Office 2010 Starter Edition Free, men er trods alt tydelige.

En lækker detalje ved Microsoft Office 2010 Starter Edition Free er, at du kan skabe en “portable” (bærbar) version som kan lagres på et USB-drev og kan anvendes på andre computere. Sådan gør du:

Alle Programmer – Microsoft Office Starter – Office Starter To-Go Device Manager (Det kræver cirka 400 MB plads)

Microsoft Office 2010 Starter Edition Free kan kun installeres på Windows Vista og Windows 7 – Windows XP og Windows 8 understøttes ikke.