Genskab Startknappen i Windows 8

Én af de ting som nye brugere af Windows 8 skal lære at vende sig til er, at den velkendte Startknap er helt forsvundet fra værktøjslinjen i bunden af skærmen. Sidder du stadigvæk og klikker per refleks i nederste venstre hjørne og ønsker dig Startknappen tilbage i Windows 8? Så læs videre her, hvor vi viser hvordan du kan genskabe den med freeware værktøjet Start8.

Start8 er udviklet af Stardock, som også står bag en række andre spændende softwaretitler til Windows, og med Start8 kan du få Startknappen tilbage i Windows 8 som du var vant til fra de tidligere versioner af Windows.

Du kan vælge imellem en række forskellige Startknapper og du kan placere dem på den velkendte plads i venstre hjørne. Udover at Startknappen fra Start8 giver dig hurtig adgang til alle installerede programmer, så kan du også højre-klikke på Startknappen og vælge enten “Kør” eller de forskellige muligheder for at lukke Windows 8 ned.

Bedømmelse:

Start8 er et enkelt værktøj, der kan gøre det lidt nemmere og velkendt at bruge Windows 8 for brugere som er vant til Startnappen fra tidligere versioner.