Download det nye Windows 10

0
4245

Microsoft har for kort tid siden frigivet deres nyeste version af Microsoft Windows også kaldet “Windows 10”. Udgaven er et såkaldt “Technical Preview” som bedst kan beskrives som en demo-version og indblik i hvad der venter i den fulde version.

Vi har haft Windows 10 installeret og her er vores første, og umiddelbare, indtryk af det kommende styresystem.

Startmenuen er tilbage med et lille twist, men det er uhyre rart at Microsoft har forstået at vi er vant til Startmenuen og det ikke giver mening at fjerne den som det var tilfældet med den første version af Windows 8.

Microsoft er ligeledes gået væk fra det ulidelige smartphone design/brugerflade som plagede Wnidows 8. Vi taler stadigvæk apps i brugerfladen og på skrivebordet, men det minder igen om de traditionelle genveje man havde på sit skrivebord. Som i Windows 7 kan du igen ændre på størrelsen af ikonerne/apps og organisere dem efter humør.

Generelt kan man sige, at Windows 10 virker som en grafisk opdatering og forbedring af Windows 7 iblandet de bedste aspekter fra Windows 8. Der er rigtigt mange ting som er tiltalende ved Windows 10, især at Microsoft virker til at have lyttet til sine brugere og bragt meget af den velkendte funktionalitet tilbage i styresystemet.

Eftersom Windows 10 endnu er i “Technical Preview”, så vil vi ikke anbefale at du installere det med henblik på andet end at smugkigge på styresystemet. Der kan være en del “bugs” og fejl endnu. Du kan installere Windows 10 ved siden af din nuværende version af Microsoft Windows og afinstallere det sikkert igen.

For at aktivere Windows 10 skal du anvende denne universelle licensnøgle som Microsoft har stillet til rådighed. Vær opmærksom på, at licensnøglen kun er til midlertidigt brug:

NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

Med hensyn til installationen af Windows 10 skal du klikke dig videre via dette link:

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

Du vil få to muligheder for installation:

1. En opgradering af din nuværende version af Windows.

2. Mulighed for download af ISO-filen til en separat installation af Windows 10.

Vi vil klart anbefale mulighed nummer 2. Det virker for risikabelt at opgradere din nuværende version til at vi vil anbefale det på nuværende tidspunkt.

Du kan købe en Windows 10 Download hos SikkerWindows.dk

Tidligere artikelWinRAR
Næste artikelTop 3 gratis software til antivirus