Download apps til din bærbare PC med Intel AppHub

Intel har lanceret et servicecenter med et stort katalog af mindre applikationer til brugere med en bærbar PC. Via Intel AppHub kan du downloade eller købe forskellige applikationer til din bærbare PC mini-PC.

Intel AppHub minder lidt om Apple App Store og de andre tjenester, som tilbyder brugere download af applikationer til brug på bærbare enheder. Intel har også gjort sig umage med at fylde kataloget med nyttige og sjove apps.

Alle de listede applikationer er inddelt i kategorier, som tydeligt angiver hvad du kan forvente dig af indholdet. Det ret ligetil at klikke rundt og du kan se rating for hver enkel apps – det er også tydeligt angivet om den pågældende applikation er gratis (free) eller koster penge (angivet i USD).

Før du kan downloade apps fra Intel AppHub til din bærbare computer, så skal du først have Intel AppHub software installeret.

Applikationerne i Intel AppHub kataloget er som udgangspunkt optimeret til bærbare computere med en Intel® Atom™ baseret processor og en 10′ tommer skærm med en opløsning på 1024×600. Men du kan sagtens installere applikationer på en bærbar computere som ikke lever op til de krav.

Besøg Intel Apphub