Anmeldelse af SEO-værktøjet SEO PowerSuite

SEO PowerSuite er en samling af LinkAssistants bedste SEO (søgemaskineoptimering) softwareprodukter nemlig Rank Tracker, WebSite Auditor, SEO Spyglass og LinkAssistant. Denne programgruppe kombinerer nogle af de bedste SEO-værktøjer i et lettilgængeligt program, som kan samle alle de SEO-opgaver og projekter ét sted.

SEO PowerSuite har værktøjer til styring af de vigtigste komponenter i dit SEO-arbejde. Den tilbyder ressourcer til optimering af nøgleord, oprettelse af links og analysering af dine hjemmesiders konkurrenceevne målt i forhold til dine konkurrenters.

Programmets værktøj til nøgleords-forslag samler data fra forskellige værktøjer til nøgleordsundersøgelse, indbefattet Google Trends og Google Adwords. Den leverer et ubegrænset antal af nøgleord og nøgleordssætninger, som passer perfekt til din websites behov for at fremhæve din virksomheds og dets organiske resultater på Google.dk eller den nationale udgave af Google som din hjemmeside er målrettet.

Programmet leverer ekstra værktøjer til at hjælpe dig med at analysere nøgleord og nøgleordssætninger for at finde de perfekte søgeord til dig. Dette værktøj anslår antallet af besøgende, som et bestemt søgeord kan lede til din hjemmeside.

SEO PowerSuites SpyGlass værktøj, graver sig gennem søgemaskinernes backlinks for at finde pålidelige og relevante links til din hjemmeside. Denne linkskabende metode giver dig mulighed for at spore et ubegrænset antal af backlinks, således at væksten i din kampagne ikke bliver forhindret.

LinkAssistant finder tusindvis af muligheder for linkoprettelse og vurderer hver enkelt, således at du kun vælger de mest gavnlige og indbringende links til din hjemmeside.

Den SEO-rapporterende del af softwaren har alle de basale hjælpe-og-support funktioner, som du vil kunne forvente, men den mangler en livechat mulighed såvel som forum, eller blog. Virksomheds hjemmeside har en side med henblik på besvarelse af alle bekymringer, som du måtte have. Som tilføjelse til FAQ, er der brugermanualer og videovejledninger.

SEO PowerSuite leverer alle de værktøjer, som mindre virksomhedsejere behøver for at styre og administrere en effektiv SEO-strategi.

Download en prøveversion

Læs tips og tricks til SEO og Google AdWords