IObit Driver Booster

Beskyt din PC imod hardware fejl, konflikter og løs diverse problemer forårsaget af manglende eller forældede drivers med IObit Driver Booster. IObit Driver Booster er et spritnyt opdateringsværktøj til håndtering af alle typer af hardware drivers på din PC.

Hardware drivers skal løbende opdateres og i stedet for at klare det selv manuelt, så kan du trygt overlade opgaven til IObit Driver Booster.

Download programmet

Driver Booster er til computerbrugere som ønsker et freeware program som kan hjælpe med at opdatere alle forældede systemdrivere på deres computer for at undgå en negativ indflydelse på computerens ydeevne.

Programmet er i stand til at scanne computerens system og finde alle forældede systemdrivere og enhedsdrivere som trænger til en opdatering. Efter disse er identificeret assisterer Driver Booster med at downloade og installere dem på dit system, så alt er opdateret og du ikke længere skal bekymre dit om det.

Alle forældede eller fejlagtige drivers bliver diagnosticeret af IObit Driver Booster via en grundig scanning. Efter scanningen er forløbet kan du klikke på knappen “Update All” og programmet vil downloade og installere de nyeste drivers som er tilgængelige til netop din computers hardware enheder.

IObit Driver Booster fungerer fint sammen med alle versioner af Microsoft Windows fra XP til Windows 10.

IObit Driver Booster er freeware. Vær opmærksom på, at Driver Booster også findes i en kommerciel udgave som har flere funktioner.

Læs om smart programmet til opdatering af drivers