Anmeldelse af Plus500

Plus500 er en online handelsplatform, som giver investorer mulighed for at handle med en række forskellige CFD’er, så som aktier, indekser og kryptovalutaer. I denne anmeldelse vil vi tage et kig på de forskellige funktioner, der tilbydes af Plus500, samt nogle af de fordele og ulemper ved at bruge denne platform.

Hvad er CFD’er?

Før vi går i dybden med at forklare Plus500-platformen, så er det vigtigt, at du forstår hvad det betyder at handle med CFD’er. CFD står for “Contract for Difference”, som er en type derivathandel. Det betyder, at når du handler med CFD’er, køber eller sælger du ikke det underliggende aktiv, men du spekulerer i stedet på prisbevægelsen for det pågældende aktiv. Hvis du f.eks. tror, at prisen på guld vil stige, kan du købe en CFD, der følger guldprisen. Hvis guldprisen stiger, vil du få en fortjeneste på din handel. Hvis guldprisen derimod falder, vil du lide et tab.

Fordele og ulemper

Fordelen ved CFD-handel er, at du kan handle på prisbevægelsen på et aktiv uden at eje aktivet. Dette giver dig mulighed for at handle med gearing, hvilket kan føre til både store overskud og tab.  Det er vigtigt at huske, at når du handler med CFD’er, er du udsat for risiciene ved det underliggende aktiv, samt de risici, der er forbundet med gearing. Det er derfor vigtigt, at du researcher dine potentielle investeringer, uanset om det er CFD’er, kryptovaluta eller aktier. Vi anbefaler, at du besøger pörssikurssit.org, hvis du ønsker at finde gode råd til hvordan du investere med de forskellige investeringstyper.

Platformen

Nu hvor vi har en grundlæggende forståelse af CFD-handel, så kan vi tage et kig på Plus500-platformen. Det første du vil bemærke er, at platformen er meget brugervenlig og let at navigere. Selv hvis du aldrig har handlet før, bør du være i stand til at finde ud af, hvordan man placerer en handel inden for et par minutter. Platformen har også mange smart funktioner, som gør det nemmere for nybegyndere, såvel som professionelle, at handler med CFD’er.

Demokonto

En af de funktioner, som vi virkelig kan lide ved Plus500, er, at de tilbyder en demokonto. Dette er en fantastisk måde for nye investorer at komme i gang på, fordi det giver dig mulighed for at afprøve platformen uden at risikere rigtige penge. Du kan øve dig i at placere handler og se, hvordan platformen

Handel med gearing

En af fordelene ved at handle med CFD’er er, at du kan handle med gearing. Det betyder, at du kan investere flere penge end du har stående på din konto. Hvis du f.eks. har en kontosaldo på 1.000 kr., og handler med en gearing på 10:1, så kan du i realiteten investere 10.000 kr., selvom du kun har 1000 kr. stående på kontoen. Hvor meget gearing du kan bruge, afhænger af det aktiv du handler med, samt af din mægler. Plus500 tilbyder en gearing på op til 1:30 for valutapar, 1:20 for aktier og 1:10 for kryptovalutaer.

Husk på, at mens gearing kan føre til større overskud, kan det også føre til større tab. Det er derfor vigtigt, at du bruger gearing på en ansvarlig måde og ikke risikerer flere penge, end du har råd til at tabe.

Er det sikkert at anvende Plus500?

Plus500 er en meget sikker og pålidelig platform. Virksomheden er noteret på London Stock Exchange og er reguleret af flere finansielle myndigheder, såsom Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien. Plus500 er også medlem af Investor Compensation Fund (ICF), hvilket betyder, at din kontosaldo er beskyttet op til EUR 20.000, hvis Plus500 går konkurs.

Dårlige anmeldelser – Skal du være bekymret?

Hvis du laver en hurtig Google-søgning efter “Plus500 anmeldelse”, vil du bemærke, at der er en del dårlige anmeldelser af virksomheden. Langt største delen af deres anmeldelser er dog positive, hvis man kigger på Trustpilot. Mens det er sandt, at ingen virksomhed er perfekt, mener vi, at langt de fleste af disse negative anmeldelser er fra folk, som ikke har sat sig ind i Plus500-platformen før de brugte den. Det har så ført til, at de har haft dårlige oplevelser, hvor de har mistet penge. I de fleste af tilfældene, så kunne problemerne i de negative anmeldelser have været løst, hvis vedkommende have undersøg platformen inden brug, eller hvis de havde kontaktet kundeservice.

Efter vores mening, så bør du altså ikke være alt for bekymret over disse dårlige anmeldelser, da de højst sandsynligt kommer fra folk, som har været selvforskyldt i deres dårlige oplevelser på platformen.

Plus500 er altså et godt valg, hvis du leder efter en pålidelig og brugervenlig platform til at handle CFD’er. Platformen er meget nem at bruge, selv hvis du aldrig har handlet før. Start med at benytte muligheden for at få en demokonto, hvis du stadig er i tvivl om Plus500 er noget for dig.