Anmeldelse af Buffered VPN

Buffered VPN er en VPN-tjeneste som er specialiseret i at håndtere din online sikkerhed og kryptere den datatrafik som du udveksler med internettet, når du surfer online. Buffered VPN sørger for komplet anonymitet ift. hackere, scammere og myndigheder som forsøger at overvåge din online adfærd.

Læs mere om Buffered VPN

  • Antal af IP-adresser: 11.000
  • Antal af servere: 800
  • Antal af servicelokaliteter: 46
  • Land/Jurisdiktion: Gibraltar

Buffered VPN afslører ikke meget om størrelsen af deres netværk, men den 30-dages refunderingsgaranti betyder, at du kan teste deres VPN-service og virkelig få en fornemmelse af, hvor godt deres VPN virker for dig. Firmaet gjorde os lidt nedtrykte, fordi de faktisk tilbageholder en vis forbindelsesinformation.

De opmuntrede os imidlertid på grund af deres klientsupport, ubegrænsede båndbredde og det rundhåndede antal af samtidige sessioner, som var tilladt.

Firmaet bag Buffered VPN er forholdsvis nyt, grundlagt i 2013. Det har base i Europa, så de som hellere vil have et EU-baseret firma vil foretrække Buffered VPN. Vi sætter pris på, hvorledes Buffered VPN har indtaget en stærk ansvarlighed over for internetfrihed og en lige så stærk forpligtelse til at yde en brugersupport af høj kvalitet.

Med en pris på $12.99 pr. måned og $99.00 for et år tilbyder de ikke den mindst dyre plan, men vi anbefaler, at give den et forsøg.

Selvom Buffered VPN kan virke tiltalende for førstegangsbrugere, så er denne VPN-tjeneste ikke øverste på vores anbefalingsliste. I stedet for bør du overveje at teste Avast SecureLine VPN som har dansk/svensk brugerflade og support på begge sprog. Den VPN-tjeneste understøtter ligeledes alle dine enheder uanset platform.