Alternative PDF-programmer til Windows

I denne artikel vil vi fremhæve nogle alternative PDF-programmer til Windows, så du ikke kun behøver at holde dig til Adobes PDF Reader. Alle de anmeldte programmer er freeware.

PDF eller Portable Document Format er et særdeles populært filformat til dokumenter og PDF er nærmest blevet industristandard både på Internettet og til private brugere. PDF blev udviklet af Adobe Systems i 1993.

Over tiden er Adobe PDF Reader blevet bedre og bedre, men i løbet af det sidste år er programmet også blevet lidt træls at arbejde med. Ofte skal det opdateres i Windows og det popper op og forstyrrer brugeren med jævne mellemrum. Samtidigt kræver programmet en del system ressourcer og det kan mærkes på lidt ældre computere.

Derfor har vi valgt at præsenterer en række gratis alternative PDF-programmer som du kan få glæde af at bruge.

Sumatra – er en open-source PDF Viewer til Windows, der har et sparsomt design, men indeholder de væsentlige funktioner til at vise og udskrive PDF filer. Sumatra er designet til at blive afviklet fra en USB-disk, så du altid kan have programmet med dig.
Primo PDF – lader dig skabe PDF filer hurtigt med få klik og du kan også konvertere de fleste filformater til PDF med Primo PDF – understøtter bla. Word til PDF, Excel til PDF og PowerPoint til Excel.
CutePDF Writer – er en freeware version af betalingsprogrammet af samme navn. CutePDF Writer bliver installeret som en virtuel printer, der lader næsten alle programmer i Windows skabe PDF filer med blot ét enkelt klik. Gratis at bruge og tilføjer hverken vandmærke eller viser pop-up reklamer.
PDF ReDirect – er en hurtig og brugervenlig PDF Creator, der indeholder kryptering og ingen former for reklamer eller pop-ups.
Foxit – et lille PDF-program, der fungerer upåklageligt. Vær opmærksom på at du ikke installerer den medfølgende ASK Toolbar (værktøjslinje).