Stream Amazon Prime Video og optag indholdet

Streamingtjenesten Amazon Prime Video er skabt af Amazon og har en af de billigste priser på markedet. Amazon Prime Video minder i høj grad om streamingtjenesten og konkurrenten Netflix, dog til en lavere pris, men også med flere mangler. Det er et sted, hvor du kan streame både tv-serier og film til en halv-årig pris, hvilket også betyder, at du binder dig 6 måneder frem. Til gengæld er prisen det halve af både Netflix pris og prisen på Viaplays mindste pakke.

Udover at Amazon Prime Video giver adgang til en lang række film og tv-serier, hvoraf nogle er Amazons egne, så giver den også gratis adgang og medlemskab til videotjenesten Twitch, der især er kendt og elsket af gamere over hele verden.

Sidst er det også muligt at downloade visse film og tv-serier, så du kan se dem uden internet, hvis du vil underholdes på farten. Dette kræver blot, at du bruger appen, der er tilgængelig til både IOS og Android telefoner og andre enheder.

Sådan streamer du Amazon Prime Video med en VPN

Hvis du ikke har adgang til Amazon Prime Video fra din IOS eller Android enhed, så er der endnu håb for at streame dine yndlingsfilm og tv-serier. Du kan blot følge denne installationsguide, hvor downloading af en VPN forklares:

  1. Først og fremmest bør du anvende en troværdig VPN, der har en server i et land, hvor Amazon Prime Video er tilgængeligt og kan streames. Dette tilbyder NordVPN, der også er troværdigt, hvorfor denne anbefales. Download – klik her.
  2. Herefter downloader og installerer du en VPN eller NordVPN på den enhed, som du ønsker at benytte til formålet.
  3. Åbn din VPN på enheden og opret forbindelse til et land, hvor der er adgang til Amazon Prime Video – typisk Canada eller USA.
  4. Åbn Amazon Prime Video i din browser og opret en konto.
  5. Nu har du adgang til Amazon Prime Video, og du kan nu streame både film og tv-serier på din enhed, så længe du har din VPN-forbindelse aktiv.

Sådan optager du indhold fra Amazon Prime Video

At streame både film og tv-serier fra Amazon Prime video er ideelt, hvis du ønsker en billig streamingtjeneste, og dette er muligt via en VPN, der giver dig adgang til denne service. Men hvis du gerne vil have dine film og tv-serier med på farten, så er det faktisk også en mulighed, da du kan optage det indhold, som du streamer.

Dette kræver, at du installerer et lille softwareprogram kaldet Audials One på din computer under Microsoft Windows.

Dette softwareprogram gør det muligt at optage og downloade fim og musik på en harddisk, så du har det til senere brug, hvor du ikke har en internet- eller VPN-forbindelse.

Følg guiden til Audials One her:

  1. Download Audials One og installer programmet.
  2. Åbn Audials One på din computer og klik på ”Video Streaming” i venstre side.
  3. Her ser du de streamingtjenester, hvis indhold du kan optage. Klik på Amazon Prime Video.
  4. Gå ind på din Amazon Prime Video konto enten via Google Chrome eller Firefox. Herefter optager Audials One indholdet, når du afspiller det.
  5. Denne optagelse overføres til en playliste i Audials One, som du frit kan bruge.