Sådan optager du sportsbegivenheder fra ESPN

Er du vild med sport, og synes du der er for lidt sport i fjernsynet i Danmark? Så er du ikke alene. Man kan hurtigt komme til at bruge mange penge på dyre tv-pakker, hvis man gerne vil have mulighed for at se fodbold, ishockey, cykling eller andet sport i fjernsynet.

Der er dog en anden løsning for danske sportsfans. Med appen Audials Movie har du nemlig mulighed for at optage sportsbegivenheder fra den amerikanske tv-kanal ESPN.
ESPN viser både live kampe, statistikker, spilleropdateringer, store sportsbegivenheder og meget mere. Du kommer aldrig til at mangle noget, du kan se.

Sådan gør du

Det er nemt at optage sportsbegivenheder fra ESPN. Du skal bare følge disse enkle trin:

download klik her 2 Sådan optager du sportsbegivenheder fra ESPN
  1. Klik på kategorien ”Video Streaming”. Klik på ESPN. Følg guiden, der vil tage dig igennem de næste simple skridt i processen.
  2. Åbn ESPN i din browser, og vælg den udsendelse, du ønsker at optage fra tjenesten.
  3. Åben gerne udsendelsen i den originale størrelse/opløsning. Det vil give dig det bedste resultat, når du afspiller optagelsen senere hen.
  4. Udsendelsen optages, imens du ser den.
  5. Når udsendelsen er blevet optaget, sættes den automatisk ind på din personlige playliste.

Du kan optage udsendelser i disse populære formater: MP4, WMV, AVI, 3GP eller andre. Når du har optaget udsendelsen, kan du afspille den med Audials Movie, eller du kan overføre den til en anden app eller åbne den i Windows for at videresende den.

På den måde kan du se udsendelsen på andre devices. Det kan f.eks. være du vil se en amerikansk fodboldkamp på fjernsynet sammen med vennerne, eller du vil se cykling på mobilen, når du sidder i bussen.

Se udsendelser fra ESPN igen og igen

Med Audials Movie kan du optage lige så mange udsendelser fra ESPN, som du har lyst til. De bliver gemt på din playliste, så du kan nemt finde dem frem, når du vil se dem.
Når du er færdig med din udsendelse, kan du blot slette den fra playlisten. Kommer du til at slette en udsendelse ved en fejl, er der ingen grund til panik. Du kan bare hente den igen.

Få endnu mere ud af den smarte app ved at bruge den til andre tjenester som f.eks. Disney+, Netflix eller Amazon Video. Hvis din familie ikke deler din sportsglæde, kan du med garanti finde andet indhold, I kan se sammen.

Børnene vil elske Disneys gamle tegnefilmsklassikere og de sjove Pixar film. Har du og din kone eller kæreste en aften for jer selv, kan I nyde en hyggelig hjemme-date med en romantisk komedie på skærmen.

Skab din egen samling

Audials Movie giver dig mulighed for at bygge din egen samling af film, serier og andre udsendelser op.

Appen er gratis og kræver ingen registrering, så det er super nemt at komme i gang.

Audials Movie har millioner af tilfredse brugere verden over, så download appen i dag og kom i gang med at optage dit yndlingsindhold!

download klik her 2 Sådan optager du sportsbegivenheder fra ESPN