Sådan downloader du film fra Netflix

Netflix er én af de største streamingtjenester i verden og deres indhold af film og serier er stort.

Udover at streame indhold fra Netflix til din computer, TV, iPhone og lign enhed – så kan du faktisk også optage og downloade alt indhold fra Netflix og gemme det på f.eks. din computer.

I denne artikel vil vi vise hvordan du med programmet Audials Movie kan optage og downloade indhold fra Netflix til et videoformat som f.eks. MP4.

Sådan får du downloadet indhold fra Netflix

1. Start med at downloade Audials Movie. Du kan installere Audials Movie på alle Windows-baserede computer. Du kan downloade en gratis demo og det er ikke nødvendigt at registrere programmet.

download klik her 2 Sådan downloader du film fra Netflix

2. Efter du har installeret Audials Movie skal du bare start det i Windows. I Audials Movie skal du klikke på “Video Streaming” i venstre side.

Denne sektion giver dig to muligheder – vælg “Video recording“.

Her kan du se knapper som dækker de mest populære streamingtjenester f.eks. Netflix, Hulu, YouTube, Disney+ osv.

Klik på “Netflix“.

Næste skridt er at åbne Netflix i din Chrome eller Firefox browser. Vælg den film du ønsker at afspille og optage, samt downloade. Audials Movie vil straks begynde at optage den Netflix film du afspiller.

Sørg for, at filmen bliver afspillet i sin originale kvalitet og størrelse for bedste resultat.

netflix 1 Sådan downloader du film fra Netflix

3. Når du har optaget din film vil den blive flyttet til en liste i højre side af Audials Movie. som udgangspunkt er filmen optaget i MP4 videoformatet, men du kan ændre i output filformatet inden du starter optagelsen af filmen.

Du kan afspille filmen direkte i Audials Movie eller du kan overføre den til en anden enhed eller blot gemme den på din harddisk.

Sådan downloader du film fra Netflix
download klik her 2 Sådan downloader du film fra Netflix