Windows 10 Transformation Pack

Lanceringen af Windows 10 er blevet bekendtgjort, hvilket betyder, at i det øjeblik du opgraderer til Windows 10, vil du opleve at skulle tilpasse dig til endnu mere forandring. Windows 10 Transformation Pack er designet til at give dig en smagsprøve på næste generation af Windows ved at tilføje et udvalg af forskellige værktøjer, korrigerede systemfiler m.m. for at tilvejebringe en tilnærmelse til den nye operativsystem.

Hvad Transformation Pack tilbyder er følgende ændringer: Login screen, emner (valg af Metro, Glass eller Modern, tapeter, markører, ikoner, skrifttyper, lydeffekter, virtuel desktop, ny Windows 10 start menu m.m.

Windows 10 Transformation Pack fungere sammen med alle versioner af Windows fra XP og fremad og foretager store systemændringer for at komme nærmere på det udseende og den oplevelse og adfærd, som er forbundet med Windows 10. Det er den eneste måde, hvorpå Vista og XP brugere kan opleve Windows 10’s look, men de som kører Windows 7, eller senere udgaver, burde efterprøve den mindre invasive UX Pack i stedet for.

Start med et System Restore point – for alle tilfældes skyld – og download så zip-filen. Når den er downloadet, udpak så installationsfilen og dobbeltklik for at få den startet. Du vil se, at Windows 10 Transformation Pack tilbyder et antal forskellige valgmuligheder og giver dig mulighed for at eksperimentere med hvilke som helst effekter, du kunne ønske og med hvorledes de kan implementeres. Start med standard og fortsæt derfra.

Resultaterne ligner, overfladisk set, meget Windows 10, men du vil ikke opnå den fulde oplevelse.
Men til trods for den kendsgerning, at Microsoft nu har gjort Technical Preview almindelig tilgængelig for Windows 10, er der stadigvæk valuta for pengene i at afprøve disse valgmuligheder.

Så længe du er sikkerhedskopieret, før du begynder og bruger det altafgørende System Restore point, kan du afprøve det Windows 10-agtige udseende på dit aktuelle system.

Vurdering:

Hvis du er meget opsat på at få et glimt af fremtiden for Windows uden at installere Technical Preview, så er dette vejen frem for Vista og XP brugere. Vi foreslår, at Windows 7 og 8 brugere går efter den mindre invasive UX Pack option i stedet for.