UltraDefrag

UltraDefrag er en effektiv software løsning til oprydning på din harddisk, så Windows kan arbejde hurtigere med sine processer og afvikling af programmer og tjenester. UltraDefrag er freeware.

Metoden som UltraDefrag benytter er defragmentering af alt data på harddisken – på den måde skaber programmet orden i data, så Windows har langt nemmere ved at finde de nødvendige filer og kan dermed arbejde hurtigere med sine opgaver.

UltraDefrag er også det første program, der er i stand til at holde orden på låste systemfiler og registreringsfiler som normalt ikke kan defragmenteres – og bare rolig ved defragmentering ændres der ikke i nogle systemfiler, det er blot deres placering som optimeres. UltraDefrag her to hovedfunktioner:

Boot Time Defragmentation – her optimerer UltraDefrag alle systemfiler, så Windows har hurtigere ved at starte op og lukke ned.

Fast Disk Optimization – er den komplette defragmentering af data på din harddisk, hvor datamængden placeres “under ordnede forhold”, så Windows nemmere kan tilgå de filer og data som ofte benyttes.

UltraDefrag er et fint lille freeware program til alle versioner af Windows, både i 32-bit og 64-bit. Download programmet