Office Convert PDF to JPG JPEG TIFF Free

0
798

Det allestedsnærværende PDF format er ikke nødvendigvis svar på alle brugeres behov. For dem, som har brug for en billedfil i stedet for en PDF fil, så tilbyder Office Convert PDF to JPEG brugerne en enkel måde til at foretage dennee konvertering på. Office Convert PDF to JPG JPEG TIFF Free kan konvertere PDF dokumenter til en dusin forskellige billede-formater som f. eks JPG, BMP, GIF og TIF.

Office Convert PDF to JPG JPEG TIFF Free er et gratis program har en brugerflade, som er ganske nemt at forstå. Mens der er valgmuligheder i programmet, så vil de fleste brugere være interesseret i den store blå knap i midten af programmet, Add File, der lader dig vælge de PDF filer som du ønsker at konvertere. Den eller de udvalgte filer bliver listet i det store vindue filnavn, placering og størrelse. Convert-knappen er lige så fremtrædende, som Add File-knappen, så brugeren ikke behøver at gætte på, hvad de så nu skal gøre.

Så snart en PDF fil er udvalgt, så er processen forbløffende enkel og ligetil. Et klik på Convert-knappen resulterer i en forespørgsel til brugeren, om hvor den nye JPEG (eller andet format) skal gemmes – så snart en placering er valgt, så startes arbejdet straks. En lille grafisk vindue popper op og overvåger processen, hvilket foregår en smule langsomt, end vi brød os om, men ikke alt for generende. Når arbejdet er færdigt, viser programmet dig din nye JPEG.

Brugere vil også finde muligheder for at konvertere deres PDF filer til BMP, GIF og TIFF formaterne, men ikke ret mange andre alternativer. Vi byder denne mangel på kompleksitet velkommen, fordi Office Convert PDF to JPEG gør nøjagtigt, hvad der skal gøres og sørger for at få PDF filer konverteret til grafiske formater.

Download programmet

Tidligere artikelGoogle Drive som gratis online harddisk på 15 GB
Næste artikelAdobe Flash Player