Google Drive som gratis online harddisk på 15 GB

Google Drive kan du benytte som en online harddisk på en nem måde. Google Drive fungerer både i Windows og som en app til din mobiltelefon – fordelen ved Google Drive er, at du kan gemme filer på din hjemmecomputer og få adgang til den ligemeget hvor du befinder dig, blot du har en PC eller mobiltelefon med internetadgang til rådighed.

Google Drive tilbyder 15 GB gratis online lagerplads og Google Drive fungerer perfekt sammen med andre Google services. Google Drive til Windows Google Drive til Android

Det er hensigtsmæssigt at du, via installationen, er opmærksom på hvilken mappen på din computer du vælger at benytte til at synkronisere filerne, der opbevares i Google Drive, med. Du kan desværre ikke ændre dit valg senere.

Selve app-versionen af Google Drive er ikke ligeså avanceret som den Windows-baserede version, men giver dig immervæk adgang til alle de filer du har uploadet fra din computer. Android-brugere vil opdage at eksisterende Google Docs app automatisk bliver opdateret og omdannet til Google Drive – men der er ikke den store forskel.

Du kan navigere rundt i de filer som allerede er lagret i Google Drive og du kan ligeledes skabe nye dokumenter fra bunden eller uploade billeder og andre typer af filer fra din mobiltelefon eller tablet. Alt hvad du har gemt på dit Google Drive kan deles med andre brugere – enten via e-mail eller begrænset adgang til din Google Drive konto.

Bedømmelse:

Google Drive er et fantastisk værktæj, der giver din en gratis online harddisk på 15 GB og sikre at du altid har adgang til dine vigtige filer.

Få gratis online plads via dette link