McAfee AntiVirus

McAfee AntiVirus Plus tilbyder proaktive beskyttelse imod virus og sørger for at afværge skadelige angreb imod din computer. McAfee AntiVirus Plus beskytter det, som er vigtigt for dig, såvel som at sørge for at du er sikker når du surfer, søger og downloader filer fra Internettet. Desværre er McAfee AntiVirus ikke længere så godt et antivirus program som i fordums tider.

McAfee AntiVirus er på mange måder en samlet sikkerhedsløsning, der tilbyder antivirus, en firewall, antispyware og online beskyttelse. McAfee AntiVirus var tidligere kendt som McAfee VirusScan Plus, med er lanceret under et nyt navn og har en ny brugerflade som gør det nemmere at bruge de forskelligartede sikkerhedsredskaber, som er til rådighed.

Hvad angår beskyttelse imod virus og spyware, så er McAfee AntiVirus med på noderne og fungerer som et effektivt værn imod trusler fra cyberspace. Antispyware modulet er altid opdateret og yde en solid beskyttelse imod spyware og malware.

Det er blevet nemmere at bruge McAfee AntiVirus end førhen – der er langt færre henvendelser fra programmet og det er rart at man ikke bliver forstyrret i sit arbejde. Den indbyggede firewall lærer at “efterabe” din adfærd og blokerer prompte upålidelige forbindelser og lukker af overfor uautoriseret adgang til din computer.

McAfee SiteAdvisors’ safety ratings hjælper dig med at undgå usikre websites. Dette modul fungerer som et tilføjelsesprogram til din browser og advarer dig, imens du surfer online, imod usikre sider som kan indeholde spyware eller er arnested for phising-angreb. McAfee SiteAdvisors er en kombination af antivirus og antispyware teknologi.

Generelt er der ikke meget at udsætte på McAfee AntiVirus ydeevne og selve beskyttelse er af høj kvalitet. Ulempen er, at McAfee AntiVirus er steget så meget i pris at en del andre kommercielle antivirus programmer virker mere oplagte. En anden ulempe ved McAfee AntiVirus er, at programmet lejlighedsvis gør ens styresystem ret langsomt – i vores teste skete det to gange og var årsag til en del frustration som man helst er foruden.

Download programmet