Lenovo drivers

0
563

For at opdatere din Lenovo computer med de nyeste drivers, så er det praktisk at slå et smut forbi Lenovos support sektion, hvorfra du nemt kan få fat i de seneste drivers og software opdateringer.

Efter du har klikket på “Download” vil du ankomme til Lenovos egen support hjemmeside. Herfra skal du klikke på “Drivers & Software” knappen. Du vil nu se en oversigt hvorfra du kan indtaste navnet på din Lenovo enhed i en søgeboks eller klikke dig videre under det via en række kategorier som angiver hvilket produkt du leder efter drivers til.

Det nemmeste er at indtaste navnet på din Lenovo computer og foretage en søgning. Men er du usikker på hvad du skal søge på, så anbefaler vi at du anvende kategorier nedenfor – du kan via disse kategorier præcist angive alle specifikationer på din computer som f. eks styresystem osv. for være sikker på, at du få præcist de Lenovo drivers du har behov for.

Hvis du oplever problemer eller fejl med Lenovo computer, så vil vi anbefale at du klikke på knappen “Diagnose & Fix”. Via denne knap kan du downloade et “Diagnostic Tool” som kan analysere din computer for problemer og forsøge at fixe dem lokalt.

Læs om smart programmet til opdatering af drivers

Tidligere artikelPC Inspector File Recovery
Næste artikelPOPFile

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her