F-Secure Internet Security

0
288

F-Secure Internet Security er en komplet sikkerhedsløsning til den krævende bruger. Programmet er oversat til dansk og gør opsætning og brug nem for de fleste brugere.Forcen ved F-Secure Internet Security er, at du får en effektiv løsning som beskytter imod alt onsindet kravl som virus, spyware, orme, trojanske heste og blokerer skadelige sider i at starte i din browser – på den måde kan du surfe sikkert velvidende, at din færden og PC er i gode hænder.

F-Secure Internet Security introducerer også et modul til “Forældrer Kontrol” (frit oversat fra det engelske begreb “Parental Control”), der tillader forældrer at opsætte visse sikkerhedsmekanismer på den beskyttede PC. Disse sikkerhedsmekanismer kan f. eks blokerer for sider med “voksent” indhold, poker og spillesider, begrænse brugen af betalingsmoduler (forhindrer uhensigstmæssige online køb), samt filtrering af sider med indhold som man ikke ønsker ens børn skal surfe på.

F-Secure Internet Security besidder også et modul til at håndtere uønskede e-mails, spam og phising emails, ved en streng kontrol af alt indgående data, filer, og vedhæftninger. Er der det mindste tegn på trusler bliver e-mailen eller vedhæftningen sendt i karantæne.

Samlet set er F-Secure Internet Security en god, men lidt standardiseret sikkerhedsløsning. Alle modulerne fungerer godt og beskyttelsen er optimal, dog kunne man som bruger ønsker lidt nemmere tilgang til de forskellige funktioner – programmet kan virke lidt uoverskueligt for nybegyndere.

Tidligere artikelBlueStacks App Player
Næste artikelLeawo DVD Creator

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her