Emsisoft Emergency Kit Pro

Emsisoft Emergency Kit Pro er lavet så du kan få en sikker computer, hvor du ikke skal være nervøs for, at have værdifulde dokumenter og private oplysninger liggende.Denne software anvender en scanner der går ind og scanner for adware, spyware, netværksorme, virus, trojanske heste, rootkits og mange andre programmer som helst ikke skal have adgang til computeren. Ved at scanneren opdager alle disse farlige programmer, får du mulighed for at gå ind og handle på det.

Hvis der findes malware komponenter får du mulighed for at blokere og slette dem.

Emsisoft Emergency Kit Pro anvender fire forskellige scaningstyper, der alle sammen er udviklet og tiltænkt til forskellige situationer, så man er fuldt dækket ind.

Du får mulighed for, at køre forskellige scanninger alt efter hvilket behov du har i den pågældende situation. Kør fx en hurtig scanning af de aktive programmer der går ind og vedligeholder og tjekker for spyware spor. Kør en scanning der går helt i dybden og undersøger hele computeren, eller kør en scanning der er designet til målrettet at gå efter udvalgte filtyper.

Er du vant til at arbejde med, og anvende software til at sikre din computer, vil du med HiJackFree komponenten få mulighed for, at gå ind manuelt og opfange og slette spyware, trojanske heste, netværksorme og mange andre farlige programmer.

Selv de værste malware som kan være meget svære at fjerne, kan Emsisoft Emergency Kit Pro fjerne. Via funktionen BlitzBlank bliver de ramte filer slettet permanent fra din computer samtidig med, at det registrer de programmer der prøver at få adgang til din computer, allerede før dit operativsystem er indlæst.

Hvad enten du skal bruge en software til at sikre dig på internettet, eller til at holde mere avancerede malware angreb mm. Væk fra din computer kan Emsisoft Emergency Kit Pro sørge for det.