Avira AntiVir Rescue System

0
269

Skab en boot-disk eller sikkerhedsdisk som du altid kan anvende til at få adgang til dit system/computer med, hvis uheldet er ude og f. eks virus tager din computer som gidsel og nægter dig til Microsoft Windows.Hvis et virus eller malware angreb har påvirket din computer i en sådan grad, at computeren ikke længere vil genstarte eller blot viser en sort skærm efter genstarten så kan gode råd være dyre. Heldigvis kan du med Avira AntiVir Rescue System skabe en boot-disk som hjælpe med genstart og udbedring af skaderne på computeren.

Ved at bruge en boot-disk til at starte din computer med, opnår man også den fordel at skjult malware som f. eks rootkits nemmere kan blive fundet og fjernet igen. Derfor kan du også anvende Avira AntiVir Rescue System, hvis du blot har en mistank om at din computer kan være inficeret med rootkits i opstarten.

Det er nemt at skabe en boot-disk med Avira AntiVir Rescue System. Download installationsfilen og kør den i Windows. Indsæt en tom CD i dit computerdrev og lad programmet brænde boot-disken til dig. Genstart din computer med boot-disken i drevet og vælge “option #1”. Til at starte med er teksten på tysk, men vælg den engelske flag i bunden og du får det hele på engelsk.

Ønsker du antivirus-beskyttelse til Microsoft Windows, så har Avira også udviklet softwaren Avira Antivirus.

Tidligere artikelWindows 7 Power Users Guide eBook
Næste artikelMicrosoft Windows 8 Upgrade Assistant

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her