AVG AntiVirus for Mac FREE

Beskyt din Mac-computer helt gratis med denne version af AVG Antivirus til Mac som bygger på præcis den samme teknologi, der gjorde AVG Free Edition uhyre populært til Windows.

I disse tider er det en myte, hvis nogen vil bilde dig ind at der ikke findes virus og malware til Mac – tidligere var truslerne imod en Mac begrænsede og nærmest ikke-eksisterende. Nu er der kommet andre boller på supper og diverse hackere og udviklere af malware har opdaget, at mange brugere har skiftet til Mac og der er store muligheder for udvide deres bedragerisk virksomhed til denne platform.

Sammenlignet med virus til Windows, så er det stadigvæk kun en brøkdel som også kan inficere en Macintosh computer – omend antallet vokser stødt for hver dag.

AVG har at udvide deres portefølje af antivirusprogrammer til også at omfatte en Mac-version kaldet “AVG AntiVirus for Mac FREE” – som navnet antyder, så er den udelukkende til Mac og gratis at bruge.

Programmet fungerer som et almindeligt antivirusprogram dog med en Apple-tilpasset brugerflade og lidt anderledes grafik. Hvis du ikke allerede har et antivirusprogram installeret på din Mac, så bør du prøve AVG AntiVirus for Mac FREE som er gratis at anvende. Du bør overveje kommercielle antivirusprogrammer til Macintosh, så kan du overveje at se udvalget hos den danske webshop e-Gear.dk.

Download programmet