VPS hos Netsite

Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med ordet, VPS før, men gerne vil vide mere, så er det en god idé at læse med her. VPS, som står for ’Virtuel Private Server’, er en slags hosting. Du har måske hørt om et webhotel før? En VPS er til dig, som ikke får opfyldt dine ønsker og behov, i forhold til et hosting sted. Læs med her.

Som virksomhedsejer, herunder for eksempel en virksomhed som driver en webshop, kan det være fordelagtigt at vælge en Virtuel Private Server, frem for et almindeligt webhotel. Det samme gælder, hvis man driver en virksomhed med abonnement. For virksomheder, hvor der for eksempel er meget trafik, er det vigtigt, at man har en god hosting. Klik her for at læse mere.

Hosting vs. VPS

Hvis du skal vælge imellem et hosting sted vs. En Vituel Private Server, så er der flere ting, som du skal tænke over. Er du nystartet virksomhed, så handler det også om at tænke langsigtet. Først og fremmest handler det om at finde ud af, hvilke behov man har. Når man skal vælge en hosting site, så skal man tænke over, at virksomheden kan skalere og at der kan komme meget trafik. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på om den valgte hosting kan efterleve de krav og behov.

Når man vælger delt hosting, altså et webhotel for eksempel, så har det blandt andet en økonomisk fordel, da det ikke koster meget. Løsningen er god for virksomheder på budget. Et webhotel kan også give mange fordele i form af at det er brugervenligt for kunderne. Webhotellet er relevant, hvis man har et max antal besøgende om dagen for eksempel. Men med fordele kommer der ofte også ulemper. Ved delt hosting, altså et webhotel, så deler man servere med andre. Dette betyder igen, at hvis du lige pludselig får mange besøgende, så sænkes ydeevnen. Derfor er det vigtigt at tænke langsigtet, når skal have en hjemmeside til sin virksomhed.

Hvorfor vælge VPS?

Man kan godt sige, at en VPS imellem et delt hosting sted, og en slags server. Med en VPS, er det muligt at justere på flere parametre, hvilket er fordelagtigt på mange måder. For eksempel kan man med en VP igennem Netsite få fri trafik, hvis man bliver VPS kunde. Med fri trafik skal man som virksomhedsejer ikke bekymre sig om forbruget indenfor dette. Det betyder desuden, at du som VPS-kunde ikke skal være bange for at få ekstra regninger, hvis der lige pludselig bliver ekstra travlt.

En VPS giver flere muligheder, hvis din virksomhed lige pludselig udvikler sig, og der kommer mere trafik. Du får desuden mere plads, ved at vælge en VPS fremfor et webhotel. VPS hosting, er desuden enormt relevant hvis der enten skal op skaleres eller nedskaleres.

Ved at vælge at blive VPS kunde hos Netsite, kan du desuden få adgang til en webbaseret konsol, også kaldet, ’VNC’. Den gør, at du selv kan styre serveren med musen og tastaturet.

En VPS giver desuden mere sikkerhed i forhold til cyberkriminalitet, hvilket er værd at tage med sig. Da tendensen er stigende indenfor denne slags kriminalitet, er det vigtigt at tage alle forholdsregler. Det anbefales selvfølgelig stadig at følge de gode råd og vejledninger i forhold til at beskytte virksomheden mod angreb. Dette gælder også for opdateringer, antivirus programmer og awareness.

Hvad skal du så vælge?

For at gøre det mere simpelt at vælge, kan du overveje det ud fra disse kriterier: Du bør vælge et webhotel, hvis du er i opstartsfasen og ikke vil bruge for mange penge til at starte med. Du bør vælge webhotel, hvis din virksomhed er lille og du ikke forventer, at den vokser sig større.

Du bør vælge VPS ud fra disse kriterier blandt andet: Din virksomhed er allerede godt i gang og har fremgang. Planerne er, at virksomheden skal vokse. Du har mange besøgende på siden, og ønsker at op skalere. Du vil gerne have større sikkerhed og support. Dit budget er større i forhold til hvis det handler om hosting på et webhotel.

Find den rette løsning hos Netsite

Netsite kan tilbyde dig og din virksomhed forskellige IT-løsninger på et professionelt plan. Udover deres VPS-løsning, kan du også købe et domæne til virksomheden eller et webhotel eksempelvis. Hjemmesiden gør det nemt og overskueligt at finde rundt i de forskellige løsninger, herunder i forhold til webhotel.

Har du spørgsmål til, hvad du skal vælge, kan du også finde deres kontaktoplysninger på hjemmesiden. De tilbyder desuden support, hvor de kan fanges på chat eller e-mail. Mange af de tekniske spørgsmål, kan man også finde svar på via deres hjemmeside.