Valg af gratis antivirusprogrammer til Windows Vista

Det var svært at finde ud af hvilket antivirus program, man skulle installere i Windows XP, det er blevet lettere i Vista. 

Når man installerer gratis programmet AntiVir, bliver man allerede her gjort opmærksom på at programmet har kendte kompatibilitetsproblemer. Endvidere får man oplysningen at, AntiVir ikke er kompatibel med denne version af Windows, og klikker man på knappen Søg efter løsninger online, får man at vide, at Microsofts websider indeholder en løsning på problemet. Men da det er umuligt at kontakte denne webside, er resultatet, at AntiVir ikke fungerer med Vista.

AVG er allerede kommet på gaden med en opdateret udgave af deres antivirus, denne skulle fungere godt i Windows Vista. Heldigvis fungerer avast! perfekt i Vista, og der hersker derfor ingen tvivl om at det er dette antivirus program, man bør benytte sig af hvis man vælger at bruge gratis programmerne. avast! blev også sidste år i en brugerartikel fra PcWorld kåret som det bedste gratis antivirus program. 

Vi vil anbefale at du benytte ét af følgende gratis antivirus programmer til Windows Vista – er er alle 100% kompatible med Windows Vista: