Skift logon skærm i Windows

Synes du logon skærmen i Windows er trit og kedelig? Så kan du med freeware programmet LogonStudio ændre den eller tilføje et helt nyt billede. Du kan bruge LogonStudio i virker både i Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

Hvis du følger vores lille guide, så kan du hurtigt ændre din logon skærm i Windows:

Download og installer LogonStudio.

Start LogonStudio og højre side kan du se alle de logon skærme som følger med LogonStudio. Jeg valgte f. eks Sins of a Solar Empire (lidt science fiction tema). Marker billedet og klik på Apply. Din logon skærm bliver nu ændret.

Kan du ikke finde et billede i LogonStudio som tiltaler dig, så kan du finde inspiration på nettet. Du skal blot klikke på Download i LogonStudio.

LogonStudio åbner nu din browser og sender dig til siden WinCustomize.com. På denne side kan du finde tusindvis af flotte billeder og baggrunde som du gratis kan downloade. Bare klik på et billede og dernæst klik på den røde knap Download. Og klik på linket under Click link to download (se guide på de følgende billeder).

Dit nye billede bliver nu gemt på Skrivebordet og du skal bare dobbelt-klikke på det, så bliver det tilføjet til LogonStudio. Herefter skal du blot markere billedet og klikke Apply som førhen. God fornøjelse!