Sikkerhed med Windows 10

Du har garanteret forsikret det gamle arvestykke fra mormor, ligesom du også er meget påpasselig med de store abstrakte malerier på væggen. Vi vil gerne passe på det vi har kært. Og det samme gælder vores computer! Windows 10 lover at passe godt på din pc. 

Mere sikker end nogensinde før

Windows 10 skulle efter sigende være det mest sikre Windows nogensinde, programmeret til at beskytte mod det meste. Du bliver lovet sikkerhed og konstant beskyttelse med flere indbyggede programmer, som for eksempel Windows Defender Antivirus og Windows Firewall. Det eneste du skal sørge for, er at have en opdateret version, så er du sikker på at have de nyeste funktioner og den bedste beskyttelse. Herefter vil Windows 10 automatisk søge efter de seneste opdateringer, så du hele tiden får de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. 

Ekstra sikker

Selvom Windows 10 helt sikkert har skærpet sikkerheden med sine opdateringer, så kan du optimere din sikkerhed ved at have et ekstra anti-virus program. Der er trojanere og malware overalt, og du bør bestemt ikke gå ned på sikkerheden. Din computer burde være beskyttet mod virus med den indbyggede anti-virussoftware der følger med Windows 10. Windows Defender Antivirus er omfattende beskyttelse mod softwaretrusler som virus, malware og spyware, og gælder både ved brug af på mail, apps, og internet. Windows Firewall, som også er indbygget, er udviklet til at forhindre skadelige programmer og software i at infiltrere din computer. 

Undgå virus

Nogle vira kan komme forbi selv det mest genstridige antivirusprogram. Derfor bør du regelmæssigt scanne din computer, for at tjekke om den har raget noget ubehageligt til sig. Herefter kan du nemmere finde ud af hvordan du skal bekæmpe virussen, og du kan eventuelt kontakte professional assistance. Selvfølgelig bør du også selv undgå at ”gå fælden”. Lad vær med at klikke på tvivlsomme links og billeder, da der er stor risiko for at de kan være fyldt med alt muligt, du ikke har lyst til at lege med. Vær også opmærksom, hvis du er typen der downloader alt du kommer i nærheden af. Undersøg produktet grundigt, hvis det ikke er en udbyder du normalt har kendskab til. Pas godt på din pc! 

Om Mynewart

Moderne billeder og malerier til væggene – og til priser, hvor alle kan være med. Dette var visionen da www.mynewart.dk slog dørene op i begyndelsen af 2016. Galleriet ønskede at være det sted, hvor danskerne kunne handle moderne kunst til en billig pris. Dette blev taget så godt imod af danskerne, at galleriet nu er ved at ekspandere. Først i Sverige med siden www.mynewart.se og siden da i Norge. Galleriet er i en rivende udvikling, og får hele tiden nye og spændende værker på lager. Galleriets udvalg af billeder tæller mere end 100, og der kommer hele tiden ny og spændende kunst til, således at der er malerier til enhver smag.