Sådan reparerer du et Word dokument

At miste et Microsoft Word dokument du har brugt timevis på at udfærdige og skrive er yderst frustrerende. Især hvis det drejer sig som en arbejdsopgave eller større projekt – i værst fald kan hele ens arbejdsindsats være spildt. Heldigvis er der en nem måde at reparere Word dokumenter, så du kan genskabe dine beskadigede og ødelagte dokumenter – vi viser i dette tip hvordan du gør.

Microsoft Word 2007 og 2010 har en indbygget funktion, der gør det nemt at reparere beskadige dokumenter. Du kan endda reparere flere dokumenter på samme tid, hvis du er udsat for et alvorligt uheld.

Sådan gør du:

  1. Start med at åbne et tomt dokument i Microsoft Word.
  2. Hvis du bruger Microsoft Word 2007 eller 2010 skal du klikke på knappen “Filer” på den øverste menulinje.
  3. Vælg Åbn.
  4. Find den eller de dokumenter som du ønsker at reparere
  5. I stedet for at åbne dem skal du klikke på den lille sort pil, der peger nedad på knappen Åbn.
  6. Vælg “Åbn og reparer”.

Nu vil Microsoft Word reparerer de dokumenter som er beskadiget og genskabe det data som er gemt i dem. Hvis der fortsat er problemer med dokumenterne og de ikke kan repareres, så bør du forsøge en anden løsning.

Remo Repair Word

Remo Repair Word er et program, der kan reparere alle typer af Microsoft Word dokumenter. Hvis et Word dokument ikke kan åbnes kan Remo Repair Word udtrække alt tekst og data for derefter at gemme det i et nyt, sikkert dokument. På den måde undgår du at dit arbejde er spildt og din data bliver genskabt igen.