Prøv Office 365 gratis i 30 dage

Microsoft tilbyder at brugere og virksomheder kan prøve det cloud-baserede Office 365, der indeholder mange af de nyttige softwareløsninger fra Microsoft let-tilgængelige app-versioner. Du kan downloade en test-version af Office 365 og prøve funktionerne i 30 dage gratis.

Køb Office 365

Med Office 365 har Microsoft skabt en brugervenlig og nem måde for brugere og medarbejder at få adgang til de softwareværktøjer, der anvendes i hverdagen fra enhver computer. Fordelen ved Office 365 er, at brugeren kan tilgå alle softwareværktøjerne fra en browser uden behov for at installere noget på den pågældende computer.

De moduler som Office 365 indeholder er følgende:

  • Office Professional Plus – er det modul som har de nyeste versioner af alle de velkendte Office-programmer og Office Web Apps. Sidstenævnte giver brugeren adgang til browser-versioner af Microsoft Excel, Microsoft Word og Microsoft PowerPoint
  • Exchange Online – er et modul målrettet virksomheder på alle niveauer, der tilbyder e-mail, kalender og kartotek over kontaktpersoner. Alt e-mail trafik afvikles på Microsoft sikre servere som også checker alt trafik for virus og lign.
  • SharePoint Online – tillader alle tilknyttede brugere at dele mange typer af data. En brugere kan dele sine dokumenter med alle eller specifikt udvalgte brugere. SharePoint Online lader også flere brugere arbejde på samme dokument på samme tid.
  • Lync Online – er et modul udviklet til kommunikation mellem mennesker på mange forskellige placeringer verden over. Brugere kan oprette forbindelse og kommunikere med andre brugere via almindelige tekst-chat, videoopkald eller detaljerede onlinemøder med lyd og video.

Prøv programmet gratis i 30 dage