Optimer hastigheden på computerspil i Windows 7

Game Booster er et af de bedste programmer til at optimere hastighed og ydeevne i computerspil i Windows 7 – og en god nyhed er, at nu er Game Booster et 100% freeware program. Producenten IObit har valgt ikke at satse på Game Booster som et købeprogram længere. Du kan læse mere om Game Booster her i vores lille tip.

IObit har udviklet Game Booster som et program, der især skal hjælpe lidt ældre computere med at afvikle nyere computerspil i en acceptabelt hastighed – i mange tilfælde kan Game Booster gøre spiloplevelse meget bedre ved at justere på en masse indstillinger i Windows og, midlertidigt, deaktivere systemindstillinger som blot gør et computerspil langsommere.

Hvis du er computerspiller så er du sikkert bekendt med de situationer, hvor man har installeret et nyt computerspil og kan nærmest strampe hidsigt i gulvet over at det afvikles så langsomt i Windows. For hardcore computerspillere er det især online spil, der helst skal afvikles så hurtigt som muligt – her kan Game Booster hjælpe.

Konceptet i Game Booster er at deaktivere en masse tjenester, processer og systemindstillinger i Windows, imens du er koncentreret om at spille computerspil. Det siger jo sig selv, at du ikke har brug for en lang række af de tjenester så længe du har computerspillet aktivt. Game Booster lader dig enten deaktivere de mest almindelige systemindstillingen inden du indlæser dit computerspil eller du kan selv tweake og vælge hvilke indstillinger du ønsker deaktiveret.

Her er de tre mest brugte moduler i Game Booster

1-Click Boosting Game Performance: Du klikker blot på knappen og Game Booster foretager en automatisk gennemgang af dit system. Baggrundsprocesser, overflødige services og tjenester i Windows deaktiveres midlertidigt. På den måde frigøres masser af systemressourcer, ledig hukommelse og processorkraft som nu kan dedikeres til dit computerspil.
Defragments Game Files: Et smart modul, der lader dig defragmentere de mapper og filer som er tilknyttet dine computerspil på harddisken. Denne defragmentering har en overraskende stor effekt.
Tweak System for Top PC Performance: Lader dig tweake din computers ydeevne og Internethastighed med ét enkelt klik.

Game Booster understøtter Windows 2000, XP, Vista og Windows 7. Både 32-bit og 64-bit versioner af Windows understøttes.

Videopræsentation af Game Booster

Her bliver Game Booster præsenteret og gennemgået af en anmelder fra portalen MajorGeeks.com