Netflix som verdens største streamingtjeneste

Netflix har siden begyndelsen haft stor succes med deres streamingtjeneste, hvor brugere over hele verden har kunne se et utal af film og serier. Som alle andre virksomheder, har de også deres op- og nedture. Under pantemiden så man et stigende streamingforbrug af Netflix, men nye konkurrenter medvirker også, at deres brugere finder nye alternativer.

Til dem der ikke kender Netflix:

Netflix er en amerikansk leverandør af online-streaming af film og tv-serier over internettet – grundlagt helt tilbage i 1997.  Netflix er verdens førende streaming og underholdningstjeneste, med 183 millioner betalende brugere. Medlemmer i over 190 lande streamer TV-serier, dokumentarer og film over enheden. Medlemmerne kan se så meget de vil, hvornår de vil, hvor de vil.

Disney udfordrer med ny streamingtjeneste

Disneys streamingtjeneste har på rekordtid fået over 20 millioner amerikanske abonnementer, og det rammer allerede nu Netflix. Disney nylancerede streamingtjenester, Disney Plus, gik ud af november måned, med ikke mindre end 24 millioner amerikanske abonnementer. Et vanvittigt tal, der kun virker mere vildt, når det kun er 19 dage efter lanceringen.

Det kan være dyrt som forbruger at have mange streamingabonnementer og derfor er der nogle tjenester der bliver valgt fra, frem for andre. Her beslutter forbrugerne sig så for 2 supplerende tjenester, som tilsammen er billigere og giver samme streaming indhold, som Netflix. Netflix er udfordret konkurrencemæssigt  

Flere mobilselskaber tilføjer Netflix til abonnementet

Flere og flere telefonselskaber gør det muligt at tilføje diverse streamingtjenester, som en del af ens mobilabonnement. Nogle af de større selskaber har en bred palette af inkluderede tjenester. Der er ofte en del penge af spare, hvis man som forbruger vælger at udnytte disse ydelser. Nogle mobilabonnementer tjener endda sig selv ind, hvis du vel og mærke benytter dig af flere af de tilbudte streamingtjenester.

Danskerne elsker samlede løsninger og det er slet ikke underligt, når dertil om med er penge at spare. Hvis man investerer i flere separate abonnementer, kan det hurtigt blive dyrt. Er man en storforbruger af en eller flere tjenester, skal man kigge efter et mobilabonnement med dem inkluderet. Det bliver ofte billigere, og du har samtidig alle betalinger samlet. Det er også langt nemmere.

Netflix er særligt populær iblandt tjenesterne til streaming af film og serier! Nogle abonnementer gør det også muligt at tilføje ydelser som streaming af musik og streaming af e-bøger, samt magasiner!

Denne løsning skaber en win-win for alle parter involveret. Mobilselskaberne er mere tiltrækkende for forbrugerne, med en pakkeløsning som dette, Forbrugerne får en pakkeløsning, hvor de endda sparer penge og Netflix har nemmere ved at vedholde deres forbrugere, til trods for den hårde konkurrence fra nye udbydere i streamingbranchen.