Kom godt i gang med videoredigering

0
630

Adobe Premiere Elements bringer videoredigering nærmere til gennemsnitsbrugeren, som behøver noget, der er en smule mere kraftfuldt end Windows Movie Maker.

Adobe Premiere Elements lancerer et komplet sæt af enkle, men ikke desto mindre kraftfulde værktøjer, som vil hjælpe dig med at uddrage video fra forskellige kilder, kombinere dem til en film, tilføje specialeffekter og filtre og også dele dem med familie og venner via Facebook, YouTube og Vimeo.

Du kan også brænde HD kvalitetsfilm til DVD og eksportere til iPhone, iPad, Sony PSP og andre mobile enheder. Adobe Premiere Elements lancerer mængder af fine funktioner, så som et Content-Aware værktøj til at retouchere og flytte objekter ubesværet. Auto Smart Tone og en forbedret Quick Edit mode til rammer, sammensætninger og effekter. Den indbefatter også Greeting Card Printing for japanske, amerikanske og canadiske brugere. Adobe Premiere Elements indbefatter Content Aware udfyldninger til rensning af kanter på billeder, der er blevet rettet ud og Red Eye til fjernelse af røde øjne.

Der er nogle vældig fine, fortællende temaer, som kan forvandle bryllupper og ferier til historier, der er endnu mere smarte.

Video Story funktionen gør det hårde arbejde for dig ved automatisk at tage dine optagelser og tilføje temaer og overgange. Du vælger ganske enkelt de øjeblikke, som er mest vigtige for dig og Adobe Premiere Elements gør resten.

Hvis du selv ønsker at gøre tingene, men ikke er sikker på hvordan, så fører Guided Edits dig gennem videoredigeringsprocessen i stedet for. Hvis du har en mængde Go-Pro optagelser, vil Premiere Elements endog automatisk stabilisere optagelser, selv om den kun er i stand til at klare mindre rystelser, ikke voldsomme stød.Adobe Premiere Element Live Elements sammenbringer yderligere fællesskabet og er Adobes center for hjælp, tips, vejledninger og råd om, hvordan man får det bedst mulige ud af Adobe Premiere Elements til videoredigering. Det er også her du kan deltage i konkurrencer med dine videoer og se hvad andre foretager sig med Premiere Elements. Find andre programmer til bla. videoredigering og billedredigering hos Kimludvigsen.dk i sidens multimedia sektion.

Tidligere artikelPanda Antivirus Pro
Næste artikelDe bedste Windows Apps