Panda Antivirus Pro

Panda Security SL, tidligere Panda Software, er en af de dominerende forhandlere af sikkerhedssoftware til computere og deres flagskib indenfor antivirusprodukter er Panda Antivirus Pro. Den uafhængige analysevirksomhed AV-Test giver programmet fremragende scoringer med en betragteligt antal førstepladser indenfor opdagelse og fjernelse af virus. Industrielle analytikere roser softwarens tekniske fornyelser og funktioner.

Siden 1990, da Panda virksomheden startede i Bilbao, Spanien, har Panda Security opnået en verdensomspændende udbredelse. Der findes Panda datterselskaber i Danmark, Østrig, Belgien, Frankrig, Finland, Tyskland, Japan, Holland, Spanien, Sverige, England og USA. Der er også Panda Security koncessioner i 44 andre lande.

Panda Antivirus Pro er et af de bedste antivirus softwareprodukter og det er integreret med en varemærkebeskyttet firewall. Med hensyn til ydelse er Panda Antivirus Pro i selskab med de store drenge – i følge AV-Test. Panda Antivirus er installeret på så mange computere nu, at hackere udfærdiger kode, som oplyser om hvordan Panda specifikt skal angribes. Panda Antivirus Pro har dog selv et beskyttelses-skjold for at forhindre, at malware ændrer filer eller tilføjelser i Window’ registreringsdatabasen.

Når som helst programmet blokerer et sådant angreb, sender systemet dig en meddelelse for at lade dig vide, at det har taget sig af det. Millioner af Panda-brugere vælger at dele detaljer med Panda om det virus, der angriber dem. På denne måde er Panda i stand til hurtigt at identificere og dæmme op for smittefarer, der hurtigt breder sig, og Panda kan udsende en modgift. Panda refererer til sin Cloud-baserede database for indsamling af trusler som hedder Collective Intelligence, der bevæger sig rensende igennem 200.000 filer dagligt for at skille fårene fra bukkene.

Selvom Windows firewall efter XP er en kraftig to-vejs firewall, så foretrækker mange brugere at bruge Panda Antivirus Pros egen integrerede firewall, selv hvis de kører Vista, eller Windows 7. Panda Antivirus Pro indbefatter firewall, men udelader den bekvemt for computerbrugere, hvis de ønsker at bibeholde Windows firewall. Den nydelige Panda brugerflade viser tydeligt, hvorvidt dets firewall er aktiveret, eller ej.

Panda skelner mellem kendte og ukendte trusler og lader dig kontrollere, hvad der skal gøres ved dem. Mod kendte trusler vil softwaren scanne alle filer på harddisken. Du kan fravælge enhver af type af filer og du kan også beslutte, hvorvidt du ønsker at softwaren skal oprette alle hændelser på en log. Du kan yderligere udvælge de trusselstyper, som du ønsker at spore: Dialers, jokes, hacking redskaber, phishing, spyware og virus. Hvis noget forsøger på at ændre Internet Explorer, eller en anden browsers, indstillinger, bestemmer du umiddelbart, hvorvidt forsøget automatisk skal afvises, eller hvorvidt du ønsker at blive forespurgt om, hvad der skal besluttes i disse situationer.

Hvis alt ikke går som planlagt og du mister kontrol over Internet Explorer, kan du retablere de indstillinger, som du gemte tidligere og fortsætte med dit arbejde. Vedrørende beskyttelse mod ukendte trusler beslutter du, hvorvidt du ønsker den funktion aktiv, eller ej.

Panda analyse af adfærd, såkaldte TruPrevent Technologies, analyserer adfærd for at afgøre trusselniveau. Heuristiske scanninger undersøger kontrolkoden hos malware for at finde ud af, om det er en virus, orm, eller spyware.

Du kan også beskytte mod ukendte trusler ved at blokere for eksekvering af Script filer. Du kan også beslutte at sende potentielt farlige email vedhæftninger til karantæne, eller ej. For at forhindre angreb via USB-drev, vaccinerer en funktion kaldet Panda USB Vaccine nyligt indsatte USB-drev og forhindrer udbredelsen af autorun.inf infektioner. Hvis du bruger denne funktion til at vaccinere din computer, vil den afbryde adgang for ethvert autorun hjælpeprogram til USB-drev på CD og DVD medier.

Hvis du ønsker at din browser ikke kan overføre malware til dit system, mens du navigerer på internettet, kan du downloade Panda Safe Browser via Panda Antivirus Pro. Det er en sikker måde for browsing, fordi den, hvis den bliver angrebet, sender truslen direkte til en virtuel sandkasse og isolerer den, indtil dens hensigt er klargjort. Home Network Manager giver dig mulighed for at overvåge, beskytte og opdatere din PC på dit hjemmenetværk. For at frustrere keyloggers er der et virtuelt keyboard. Så snart du har aktiveret produktet, bliver en hjælpsom service tilgængelig.

Når som helst du kontrollerer en mistænkelig fil og isolerer den i karantæne, kan du sende til Panda for yderligere analyse. En temmelig bemærkelsesværdig og hjælpsom funktion er muligheden for at oprette en rednings CD til brug i situationer, hvor en computer ikke kan starte, fordi den i høj grad er inficeret. Et enkelt gram forebyggelse opvejer et pund behandling og hvis du tager dig tid til at oprette en rednings CD, før du får brug for den, vil du være i stand til at genskabe computeren efter også anderledes katastrofale situationer.

Panda Antivirus Pro er nem at anvende, men hvis du har brug for assistance, kan du henholde dig til brugermanualen og finde svar online. Pandas online supportcenter rummer et brugerforum, support blog og produktspecifikke FAQ. Adgang til teknisk support er tilgængelig via e-mail snarere end live chat, eller telefon.

Læs mere – klik her