Internet Explorer 10 til Windows 7

Microsoft har frigivet den første stabile version af Internet Explorer 10 til Windows 7 i både 32-bit og 64-bit versioner.

De nyeste version af Internet Explorer 10, der er et standardprogram i Windows 8, tilbyder en forbedret ydeevne og et sikkerhedsniveau som tager højde for de seneste trusler imod svagheder og sikkerhedshuller i browseren.

Så Internet Explorer 10 er ikke i sig selv en nyhed, da browseren blev lanceret sammen med Windows 8 den 26. oktober sidste år. Men nu kan Windows 7 brugere så glæde sig over, at Internet Explorer 10 er klar til Windows 7.

Udover sikkerhedsforbedringer, så byder Internet Explorer 10 også på integreret stavekontrol og et AutoCorrect værktøj (fungerer bedst til engelsk). Brugerfladen i Internet Explorer 10 er meget lif Internet Explorer 9, men har nogle grafiske forbedring hist og pist.

Privatlivskontrollen har fået et nøk opad i Internet Explorer 10, hvor Do Not Track (DNT) er aktiveret som standard – dette sørger for at stoppe overvågning af brugerens aktivitet på mange web-sider.

Ydevnen forbedres primært ved, at Internet Explorer 10 bruger mindre CPU-kraft ved afvikling – en sideeffekt ved dette er desuden, at batteritiden stiger en anelse for mobile brugere af Internet Explorer 10.