Hold din computer opdateret

0
1165

Hold din computer opdateret med de nyeste drivers, opdateringer og sikkerhedspatches til dine favorit programmer, så du altid får den bedst mulige ydelse ud af dine programmer og samtidigt er på forkant med sikkerheden.

Det danske sikkerhedsfirma Seunia har udviklet et gratis program, der skanner, finder og opdaterer vigtige programmer. Secunia Personal Software Inspector finder kritiske patches, opdateringer og drivere til dine programmer, så du slipper for at bruge din tid på det – samtidigt sørger programmet for at dine sikkerhedsprogrammer altid er up-to-date. Den nyeste version af Secunia Personal Software Inspector er endnu ikke oversat til dansk og er derfor på engelsk.

Din computers sikkerhed er vigtig, da den er afgørende for at ondsindede programmer som spyware, maleware, virus og lignende snavs ikke slipper igennem forsvarsværker som firewall, anti-virus program, anti-spyware program og lignende forsvarsværker. Med Secunia Personal Software Inspector kan du holde styr på at dine programmer altid er opdateret og dermed holde hackere og andre trusler for døren.

Sådan opdaterer du dine programmer

Secunia Personal Software Inspector sørger for helt gratis at opdatere alle dine favorit programmer, så du ikke behøver at bekymre dig om at tjekke for opdateringer i tide og utide. Sådan opdaterer du dine programmer med Secunia Personal Software Inspector:

  1. Download Secunia Personal Software Inspector og installer programmet i Windows.
  2. Efter installationen vil Secunia Personal Software Inspector straks begynde at skanne din computer og lede efter programmer, der mangler en kritisk opdatering. En typisk scanning tog på vores computer tog cirka 7 minutter.
  1. Efter scanningen viser Secunia Personal Software Inspector de sikkerhedstrusler, som vurderes at du skal være opmærksom på, samt en Secunia System Score – som viser hvor opdateret din computer er. Med til scanningen hører en trussels-vurdering og en løsning af truslen. Det er især ved løsningen af truslen, at Secunia Personal Software Inspector virkelige skinner igennem – der er nemlig et direkte link til producentes hjemmeside, så du nemt og hurtigt kan opdatere programmet og din sikkerhed.
  1. Alle “usikre” programmer som potentielt udgør en sikkerhedstrussel (ved ikke at være 100% opdateret til nyeste version) er nu listet i hovedvinduet i Secunia Personal Software Inspector. F. eks så var mit Windows Vista ikke helt opdateret og for at løse problemet klikker jeg på ikonet med pilen under Løsning.
  2. Secunia Personal Software Inspector viderestiller mig nu til producentens hjemmeside og i det tilfælde Microsofts hjemmeside og starter dermed Windows Update for mig automatisk. På denne smarte måde har du nu en 100% sikker måde at opdatere din computer på!
 1. 4.) Du har nu fået hjælp til opdatering af dit system. Har du spørgsmål til Secunia Personal Software Inspector eller de trusler som programmet opdager – kan du øverst i menuen vælge “Hjælp / Support / Forum“. Du kan så registrere dig på Secunias forum og få hjælp.
Download Secunia Personal Software Inspector

Secunia har også lavet en lille videopræsentation, der viser hvordan du kommer godt i gang med at bruge Secunia Personal Software Inspector – du kan se videoen her:

Tidligere artikelFjern lister over senest anvendte programmer og filer
Næste artikelDownload og installer Windows 8