Gratis ransomware-beskyttelse fra Acronis

0
580

Med stigningen i ransomware infektioner på computere verden over er truslen om afpresning af løsepenge fra enkeltpersoner og firmaer steget markent. Ingen ønsker, at miste deres data og hvis du arbejder hjemmefra, kan du ikke tillade dig at bruge tid på at prøve at gendanne dine data, eller betale for at en IT-ekspert ordner din computer.

En løsning på denne sikkerhedsudfordring kan være Acronis Ransomware Protection.

Mange vil betale løsepengene for at sikre deres krypterede data, hvis uheldet er ude. Men hvorfor ikke er på forkant, og så behøver det ikke at koste noge.

Acronis har lanceret et gratis værktøj, Ransomware Protection, designet til at overvåge dine systemprocesser og advare, hvis noget er mistænkeligt. Hvis programmet finder noget, som den anser for særdeles mistænkeligt, vil den blokere og anmode dig om at bekræfte, før det tillades at processen fortsætter.

Alt svagt mistænkeligt vil blive markeret for nærmere betragtning. Vi bemærkede, at Ransomware Protection markerede nogle få systemprocesser, ud over vores værktøj til systemopdatering, som kontrollerer installeret software for opdateringer. Du kan vælge, at ”have tillid” til disse processer, så at de ikke bliver markerede igen i fremtiden.

Ransomware Protection indbefatter 5 GB gratis cloud-lagring forbundet med din eksisterende din eksisternde Acronis-konto, hvis du allerede har et andet Acronis program installeret. Dette er nyttigt, hvis du ønsker at lagre dine allervigtigste dokumenter og data, men vil ikke sætte dig i stand til at sikkerhedskopiere hele dit system, hvilket vi vil anbefale, hvis du ønsker at gendanne din computer efter et ransomware angreb.

Tidligere artikel10 ting kun nørder ved om Microsoft og Windows
Næste artikelGør din windowscomputer hurtigere og mere sikker