Gør din windowscomputer hurtigere og mere sikker

0
471

Er du ligesom stort set resten af verden, bruger du nok din computer på daglig basis. Det kan være til arbejdsrelaterede opgaver, men det kan også være, når du ligger hjemme på sofaen og slapper af. Uanset hvad er det vigtigt, at du har en velfungerende, hurtig samt sikker computer. Men hvordan sikrer du det, hvis du ikke selv har den tekniske snilde. Det kigger vi på her i artiklen, hvor vi kommer med råd til simple tiltag, du selv kan foretage dig, ligesom vi kommer med en løsning fra NorthGuard, som kan hjælpe dig godt på vej.

Få en hurtig computer igen

Da du købte din computer, var den sikkert lynhurtig, men det har måske ændret sig? Der går som regel ikke lang tid, før du oplever at opstartstiden bliver længere, ligesom den bliver langsommere til at åbne programmer.

Der er nogle simple tiltag, du selv kan gøre her. For det første skal du rydde op på dit skrivebord – her skal gerne være så lidt som muligt. Derudover kan du passende gå gennem dine programmer, hvor der helt sikkert gemmer sig noget, du ikke bruger længere. Få det slettet, så det ikke bare ligger og fylder.

Når du har klaret disse simple ting selv, kan du få hjælp til pc-optimering hos NorthGuard. De kan klare de mere tekniske opgaver, og de skal nok hjælpe dig hele vejen i mål, så du igen får en hurtig og velfungerende computer. Ved at søge hjælp hos dem kan du få ubegrænset hjælp via fjernstyring, men samtidig kan du kontakte dem døgnet rundt, hvorfor du nok skal få en kampklar computer igen, som da den var spritny.

En sikker computer er en hurtig computer

Vi lever i en verden, hvor internettet flyder med vira og malware. Det er alt sammen noget, der gør din computer langsommere, og derfor skal du selvfølgelig have det fjernet fra din computer. Først og fremmest skal du selv undlade at gå ind på ”ikke sikre” sider – så er du kommet et langt stykke. Dog kan det nok ikke undgås, at du før eller siden rammer ind på en sådan side, og derfor skal du være dækket. Ved at benytte NorthGuards antivirusprogram vil du være sikret i forhold til disse, så du ikke selv skal tænke over det.
Vil du derimod gerne have en hurtig computer her og nu, er det en rigtig god ide at benytte deres pc-optimeringsmulighed. Her vil din computer også blive scannet, så der kan blive ryddet op i de problemer, der måtte være på nuværende tidspunkt med din computer. Så har du altså noget skadelig malware, bliver det fjernet, hvorefter du hurtigt vil mærke, hvordan din computer bliver hurtigere. En sikker computer er altså også en hurtig en af slagsen.

Du bruger din computer hver dag, og det er vigtigt, at den altid fungerer til perfektion, så du ikke bliver irriteret, men også kan komme til at performe det bedste, du overhovedet kan hver dag.

Tidligere artikelSæt skub i din trådløse forbindelse!
Næste artikelK-Lite Codec Pack Full